Főoldal Hírek Ajánló – The Good Wife

Ajánló – The Good Wife

1
Oszd meg!

Tavaly Márciusban írtam először a sorozatról, akkor is Gilmore Girls-béli ideálunk, Matt Czuchry kapcsán. Nos, ahogy azt akkor kívántam, a sorozat megkapta a berendelést, olyannyira hogy már a második évadra is igényt tart a CBS. Nálunk egyenesen két csatornán fog futni a széria. Ma kezdi a Hallmark a vetítést, utána pedig pár hét késéssel a TV2-re is megérkezik majd az alkotás.
A sztori nagyvonalakban annyi, hogy Julianna Marguiles (Vészhelyzet) egy védőügyvédet játszik, akinek a férje Chris Noth (Szex és New York) egy szexbotrány kapcsán rács mögé kerül. Amikor meg a nő visszatérne a munkába, rádöbben hogy a társai mennyire kiutálják őt, és milyen rossz neki…
Egyébiránt idén Julianna Marguiles kapta a legjobb drámai színésznő díjat a Golden Globe gálán. Az biztos hogy én belenézek, kritikát is várhattok majd róla a jövőhét folyamán. Persze nem tagadom, engem csak Matt érdekel belőle :) Valahogy nem is az én stílusom maga a sorozat, de lehet hogy meglepetést okoz majd :)
A férjem védelmében – 2010. Január 24. Vasárnap, Hallmark – 20.00.

1 hozzászólás

  1. Procedural krimi némi családi szállal, Amy-nek ítélve feeling bár azért itt nem erős annyira a családi szál és nem csak a tárgyalóteremben, hanem terepen is játszódik a sorozat.
    Szerintem nem rossz bár tény, hogy nem igazán a te stílusod.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here