Főoldal Érdekességek Ajánló Justin Bieber – Az új szenzáció

Justin Bieber – Az új szenzáció

8
Oszd meg!

Justin Bieber - Az új szenzáció

Justin Bieber, ismerős ez a név? Nos, ha itt hallasz róla először, akkor köszönd nekem hogy megismerheted.
Itt van ez a tizenöt éves kanadai srác, aki már tizenkét éves kora óta nyomkodja tele a Youtubeot a dalaival. És akárcsak egy jó Disney filmben, jött a kedves fekete rapper (leánykori nevén Usher), aki szerződést kínált Justinnak az Island Recordsnál. Egy forró júliusi napon ki is jött első albuma One Time címmel. Rá pár hónappal 2009. November 17.én jelent meg a My World c. album első fele, a másodikat majd remek marketingfogással csak márciusban adják ki. Az ebből az albumból származó One Time c. dal remekül szerepelt mint a kanadai, amerikai, angol, német és holland slágerlistákon egyaránt. Már a magyar tinimagazinok is előszeretettel közölnek cikkeket Justinról.
Igen, ő az új szenzáció. Tizenöt évesen. A hangja remek, nekem tetszik, csak az a kérdés mutált-e már. Reméljük igen, és ilyen marad. Egyébként amit becsülök benne, hogy harcolt az álmaiért, és nem csak énekelni, hanem gitározni, zongorázni és még trombitálni is tud. Mindezt tizenöt évesen.
Az elolvasom mögé rejtettem a One Time c. dalát amihez videoklipp is társul – kellően nyálas, de nem volt erőm végignézni, hallgatni annál jobb. Ezt követi egy fullnyálas dal, aminek a címe Down to Earth.

8 Hozzászólások

 1. Én azt hittem ő is Idolos, de ezek szerint nem…
  És és én is elvagyok vele az amcsi rádión amit szoktam hallgatni néha játsszák a One Time-ot.

 2. NE!Csak ezt ne, KÖNYÖRGÖM! Ez a srác írtó gáz, egyszerűen HÁNYOK tőle. Szóval komolyan, még nem is mutált, ami egyébként 15 évesen illene már, de erről nem tehet a kölyök, nem rójuk fel neki. De az, hogy ilyen nyál folyatósan a SZERELEMRŐL énekel olyan korban, amikor kib*aszottul NEM TUD SEMMIT erről a fogalomról, és hozzá affektálva vágja a bébi szívtipró fejeket, hát ne is haragudjatok, de UNDORÍTÓ. És akkor most ettől vannak annyira oda érte az emberek, vagyis az emberlányok, hogy pontosabban fogalmazzak.
  Elismerem, hogy nem ismerem (XD), de azt be kell, hogy valljam nagyon régóta nem volt még ilyen arc a tinisztár bizniszben, aki ennyire irritált volna.

 3. szerintem nagyon gáz xD nem tudom, egyeseknek mi jön be annyira ezen a gyereken, de szerintem egyáltalán nem helyes. még túl kisfiús… és még ő nyomul Selena Gomez-re?!

 4. M: Most mégis miről énekelne egy 15éves srác? sőt, eleve egy énekes miről énekeljen ha nem a szerelemről? Szóljanak arról a dalai hogy “utálom az iskolááát, mert ott van sok tanááár, azok meg oly szemeteeek, én menten széteseeek”???
  Egyébként nekem csak a dalai tetszenek, azt hogy mégis milyen a feje, kiket akar felszedni és menstruál-e (^^) nem nézem.

 5. Én szerintem itt nem a zenészekkel van a baj, hanem az emberekkel. Hogy az emberek odaáig tudjanak süllyedni, hogy ilyen undoritó fertőt tudjanak hallgatni. Mert sztm ez kibaszott szánalmas. pl a SlipKnoT együttes azért geci jó mert egy csomó dala a mostani szar bandákról szól. és szerintem ez a bieber köcsög örökre szűz marad, mert lehet h sok lánynak bejön, de azok mind ovisok…

 6. Helló mindenki ! Am én itt egy valamit nemértek. Annyira bírom, mikor majmolnak egy énekest, vagy telljesen mindegy milyen műfajban megismert hírességet. Írkál mindenki mindent….Ezek az emberek szánalmasak, mert fikázni a legkönnyebb… meg minden szarnak elmondani ! Hát én megnézném, ha kiállítanák ezeket az embereket kb 20 ezer ember elé, h énekeljenek, mit produkálnának. Attól, hogy nemjön be, nem kel fikázni ! Akkor inkább ne írjon semmit, de ne köcsögözze, mert egyáltalán nemtudja h mit csinál, min kelett kersztülmennie, min kell most keresztülmennie ! Természetesen vannak olyan akik utálják … nem is lenne normális, ha nem lenne… énsem szeretem pl a Tokio Hotelt, vagy a Paramore-t vagy a Green Day-t … soha egyetlen számukat nem hallottam, de nemjönbe. talán a stílusuk miatt, mégsem fikázom őket … ez az ő stílusuk .. Milyen lenne a világ, ha mindenki egyforma lenne ?? … Attól, hogy a másik teljesen más világban él… még nemkell lenézni! :)

 7. am + én naggyon lájkolom ezt a jb-t akárki akármit is mond róla….. sztem írtó aranyos + stb srác… jahm + már 17 + már mutált + már menstruált + már feleségül is vette a gomezt xp szal ennyit erről gyerekek…. ;)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here