Justin Bieber – Az új szenzáció

  8
  Oszd meg!

  Justin Bieber - Az új szenzáció

  Justin Bieber, ismerős ez a név? Nos, ha itt hallasz róla először, akkor köszönd nekem hogy megismerheted.
  Itt van ez a tizenöt éves kanadai srác, aki már tizenkét éves kora óta nyomkodja tele a Youtubeot a dalaival. És akárcsak egy jó Disney filmben, jött a kedves fekete rapper (leánykori nevén Usher), aki szerződést kínált Justinnak az Island Recordsnál. Egy forró júliusi napon ki is jött első albuma One Time címmel. Rá pár hónappal 2009. November 17.én jelent meg a My World c. album első fele, a másodikat majd remek marketingfogással csak márciusban adják ki. Az ebből az albumból származó One Time c. dal remekül szerepelt mint a kanadai, amerikai, angol, német és holland slágerlistákon egyaránt. Már a magyar tinimagazinok is előszeretettel közölnek cikkeket Justinról.
  Igen, ő az új szenzáció. Tizenöt évesen. A hangja remek, nekem tetszik, csak az a kérdés mutált-e már. Reméljük igen, és ilyen marad. Egyébként amit becsülök benne, hogy harcolt az álmaiért, és nem csak énekelni, hanem gitározni, zongorázni és még trombitálni is tud. Mindezt tizenöt évesen.
  Az elolvasom mögé rejtettem a One Time c. dalát amihez videoklipp is társul – kellően nyálas, de nem volt erőm végignézni, hallgatni annál jobb. Ezt követi egy fullnyálas dal, aminek a címe Down to Earth.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here