Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Top10 az Évtizedből – One Tree Hill

Top10 az Évtizedből – One Tree Hill [2003 – ]

4
Oszd meg!

Igazi kaméleon ez a sorozat. Ugyanis nem semmi ha egy sorozatból rögtön kettőt kapunk. Az első négy évad egy remek tinisorozat, ami egy olyan átütő történettel rendelkezik ami maradásra bírja a nézőt. És itt aztán nemcsak az eyecandy faktor dominál, néha meg is feledkezel arról hogy Chad Michael Murray vagy James Lafferty félpucér, inkább arra koncentrálsz hogy mit mond és kinek. Ez is ritka nem?

Legjobban az tetszik az egészben, hogy az ötödik évadban kialakult egy új széria. Igen, ez már egy merőben más sorozat, méghozzá olyan, amit ha csak az 5.01.től kezdesz el akkor is tökéletesen képben leszel. A múlt ismerete csupán egy apró löket aminek hatására jobban megérted a karakterek jelenbéli cselekedeteit, de anélkül is tökéletesen vágnád hogy mi, mikor miért és mit. Kevés az ilyen sorozat nem? Ráadásul gondoljatok bele, egy szerializált drámáról van szó!
Egy szó mint száz, az utóbbi tíz év egyik legjobb sorozata, remek történettel, kitünő zenei aláfestéssel mindez pedig átütő színészek tolmácsolásával.

4 Hozzászólások

  1. Köszi Tibi..erre vártam
    nagyon örülök hogy te is szereted a sorozatot :) rég olvastam ilyen jo kritikát rola :)bearanyoztad a napom :)

  2. Mindig is szerettem a sorozatot :) Nálam az OTH olyan hogy évadonként kétszer nézem tíz-tíz résszel ^^
    Örülök hogy tetszett az írás, igyekeztem kiemelni az erősségeit.

  3. Az OTH nálam is nagy kedvenc:)Mondjuk most kicsit lemaradtam de majd hála neked és ennek a kis kritikának elkezdem darálni:)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here