Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Top10 az Évtizedből – 90210

Top10 az Évtizedből – 90210

7
Oszd meg!

Már a kezdetektől láthatták a blogon hogy mennyire odavagyok a 90210ért, így felesleges is ecsetelnem a miérteket. De azért pár alapvető dolgot elmondok :)
Először is, remekül sikerült a Beverly Hills 90210 adaptációja. Gondolok itt arra, hogy – legalábbis az első évad – tökéletesen illeszkedik a BH90210 szellemiségéhez, ha hozzáveszzük azt hogy 2010et írunk, és nem 1990et. Izgalmasak a részek, időnként elnyomnak egy WTF pillanatot ami miatt eszed a kefét hogy mi lesz a folytatás, holott tudod hogy hamar lezavarják a dolgot.

Ki kell hogy térjek a színészekre is, mert azokból itt elég sok tehetséges megtalálható. Vegyük először is AnnaLynne McCord-ot, aki több mint szép. Naomiban számos lehetőség van, amit eddig nem aknáztak ki a készítők, tehát én remélem hogy a harmadok szezon az övé lesz, dramaqueen ügyileg. Jessica Lowndes se semmi, és nem csak arra gondolok milyen jól énekel. A játéka sem rossz, nem semmi ahogy epizódszereplőből főhőssé tornázta fel magát. Shenea Grimes idén bizonyított, Jessica Stroup meg olyan kis átlagos.
A pasik közül valahogy egyiket sem érzem kirobbanó erősségűnek, teszik azt amit kell, nagyon dögösek, néha meg ledobják a felsőjüket. Kell mást tennie egy pasinak egy dráma sorozatban? Nos, illene de ha valaki Matt Lanter vagy Trevor Donovan megelégszünk a kevés ruhával is :)

599 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

  1. Hasonlóan egyetértek, Annalynne nagyon jó csaj. A sorozat is tetszik, mondjuk nekem a 2. évad jobban bejön, mint az első. Jó, izgalmas részek vannak, meglepő fordulatok. Várom már a folytatást. Nem egy nagy eget rengető sorozat, de amit kell, szerintem megtesz.

  2. Igen sztem is király sorozat már az első résznél megtetszett.a zenék is nagyon jók.kiváncsi vagyok a 2.évadra az elsö évad finálé ütös volt ::)

  3. Szia! Te honnan töltöd mindig a 90210 második évados részeket? mert én is le szeretném tölteni, de sehol sem találom. Előre is köszi.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here