Főoldal Oldal Blog Boldog új évet!

Boldog új évet!

3
Oszd meg!

Hölgyeim és uraim, önök 2010 első időzített bejegyzését olvassák. Az elkövetkezendő hetekben sok ilyen bejegyzést láthattok majd az oldalon. Az ok egyszerű: Májusban szóbeli vizsgáim lesznek, addig pedig tantárgyi vizsgák és modulzáró vizsgák sora vár rám, megspékelve egy kis Irodalom dolgozattal (Adyról fujj), egy 10 oldalas Mestermunkával valamint egy csodálatos Szakdolgozattal, aminek a témája a Magyar televíziózás lesz (mondjatokjobbatkönyörgöm!).
Szóval, egy ideig csökkentett üzemmódban rötyögünk tovább, de bízom benne hogy továbbra is a blog olvasói maradtok! És mielőtt elfelejtem: BUÉK!

Azért hogy jót is mondjak, mivel végetért az évtized, egy új cikksorozattal jelentkezem. ABC-sorrendben kiválasztom a tíz kedvenc sorozatom, filmem illetve azokat a dalokat  amiket imádtam. Persze minden csak a 2000es év után játszik, ergo bármennyire is sajnálom de a Buffy nem fog a listán szerepelni, mert ’97-ben kezdték forgatni. Szóval, szép sorjában jelennek majd meg ezek a különlegességek, de emellett megpróbálok mással is jelentkezni.

445 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here