Főoldal Hírek Elhunyt Brittany Murphy

Elhunyt Brittany Murphy

9
Oszd meg!

Tavaly Heath Ledger halála sokkolta az országot, idén pedig kénytelenek vagyunk búcsút venni a csodálatos Brittany Murphy-től. Hihetetlen de igaz: a tehetséges színésznő életét vesztette vasárnap délelőtt. A pletykák szerint az utóbbi időkben drogokat szedett, de ezek nem bizonyított tények. Mindenesetre szegény Brittany vasárnap reggel szívmegállás következtébe hunyt el, az édesanyja talált rá, és a kórházban már nem tudták megmenteni őt. Mindössze 32 éves volt.

Brittany legismertebb filmje a 2003as Nagydumás kiscsajok volt, ahol Dakota Fanning oldalán hódította meg a világot. Ezen felül számos sikerfilm fűződött a nevéhez, mint a Sin City vagy a Szerelem és egyéb katasztrófák.
Brittany nemcsak színészileg volt tökéletes, hanem énekhangilag is. A Táncoló Talpakban mindenki megcsodálhatta tőle a Somebody To Love c. örök klasszikus. Ezt meghallgatva vegyünk könnyes búcsút generációja egyik legtehetségesebb színésznőjétől: Brittany, hiányozni fogsz!

9 Hozzászólások

 1. bocs, de ez enyhén szólva túlzás. méghogy tehetséges? szerintem szörnyen rossz és eröltetett volt szegény.

 2. Énis nagyon szerettem a színészi játékát. Szerintem egyáltalán nem volt erőltetett. Az én kedvenc filmjeim tőle a Szakítópróba és a Ne szólj, száj!
  Nyugodj békében Brittany!

 3. Nekem örökké Shelley marad, a Sin City pincérnője, ahogyan kihajol az ablakon és felnéz Clive Owen-re. Imádom azt a filmet és azt a jelenetet.
  Nyugodjon békében.

 4. Sajnálom, egy fiatal élet lett újabb áldozata sikerkényszernek, és az abból adódó gyógyszerfüggőségnek (esetleg drog)

  Szimpatikus, kedves jelenség volt, amiben láttam (2 film)

 5. Az egyik kedvenc színésznőm volt. Én Az ördög számtanában szerettem meg igazán.
  Nyugodj békében Brittany!

 6. bmeg beth nem hallottad? elhunytról szépet vagy semmit.
  hülye paraszt vagy bmeg.én imádtam brittanyt,amikor reggel bekapcsoltam a tévét ez a hír fogadott,csak néztem lefagyva…
  R.I.P.Brittany Murphy <3

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here