Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Read It and Weep – Életrekelt Napló (2006)

Read It and Weep – Életrekelt Napló (2006)

0
Oszd meg!

Életre kelt Naplü (Read it and Weep)Végre! Egy szokásos, feelgod délutáni Disney film. Ez hiányzott már nekem, nem kicsit hanem nagyon. Ez aztán feldobta a szombatom.
A sztori nagyon sablonos de pont ettől jó. Mármint, itt aztán minden szerepel ami egy valamire való Disney filmben benne kell hogy legyen: tehetséges hősnő, idegesítő főgonosz, idióta főgonosz követők, cukipasi aki hülye, legjobb barátból szerelem, abszurd bonyodalmak és persze a személyiség eldeformálódása. Kihagytam valamit? ^^
És mégis, a Disney képes rá hogy ezekből az idióta összetevőkből egy fantasztikus egyveleget alkotva minőségi módon szórakoztassa a nagyérdeműt. Így kell ezt Mickey Mouse!
Egyébként, a végét szerintem picikét elrontották. Mármint, minek hozták a főgonoszt a kezdeti “szupersráccal“? Ez valahogy hülyén vette ki magát… Meg igazság szerint kicsit kezdem unni ezt a rohadt nagy környezetvédelmi aktivitást a Disney filmjeiben. Ennyi negatívumot sikerült találnom ^^

Életre kelt Naplü (Read it and Weep)A színészek kiválasztásával is elégedett voltam. Kay Panabaker már a Summerland óta nagyon szimpatikus, igazán tehetséges színésznővé cseperedett az egykori kislány. Nővérkéje karrierje eddig teljesen ismeretlen volt a számomra, lévén a Shark-ot még miatta sem néztem, holott Danielle Panabaker igazán szimpatikus teremtés. Viszont férfi hősünk Jason Dolley elég nyomi volt, dehát … annak is kell lennie valakinek nem? :)
Hogy őszinte legyek, ez a film semmivel sem több, vagy jobb mint az átlagos tini filmek. Nem gondolkodtat el, pusztán kilencven percig valahogy vidámabbnak érzed magad… Akinek ez nem elég … nos … :)
Értékelés: 6/10

1044 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here