Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Csillag Születik – Középdöntő 4.

Csillag Születik – Középdöntő 4.

2
Oszd meg!

Van igazság. Úgy érzem most végre jól döntöttek a szavazók, azok estek ki s jutottak tovább akik igazán megérdemelték. Vegyük szemügyre a mai produkciókat:
Veres Robi MC DC: Az est legjobb előadását produkálta, annyira de annyira imádtam amit előadott. Külön bejegyzést érdemelt.
Csikós Szabolcs: Annyira kis nyominger szerencsétlen, mégis tökjók az előadásai. Olyan kis szimpatikusan geek ez a srác :)
Tabáni István: Ez a srác már profi. Vérprofi. A dalok amiket előad, egész egyszerűen tökéletesek, semmi hibát nem találni bennük.
Vásáry André: Nem hittem volna hogy egy komoly zenei előadónak esélye van a versenyben. Tévedtem, nagyonnagy. És kezdi velem megszerettetni az operát. Köszönöm André.
Bad Boyz: Ahogy az egyik tagjuk is nyilatkozta, táhttp://admin.freeblog.hu/edit/media-addict/entries/editor#id=4560083ncolnak és felhúzzák a pólót. Ebből szerettek volna oly módon kitörni, hogy a fél banda félpucér volt, némi festékkel. Hát, izé. Sikerült?
Kutyakölykök: A versenyfolyam alatt nagyon meguntam az előadásaikat. Mármint, a legtöbb egyforma volt. Ez a mostani is. A tagok amúgy szimpatikusak a kisfilmek alapján ;)

De gyorsan a végére értünk. Aki nemtudná, a Bad Boyz és a Kutyakölykök estek ki. Azok akik a leggyengébb produkciókat mutatták be a mai nap folyamán. Megérdemelték szerintem.
A műsorvezetőkkel kapcsolatban, Stohl András olyan fura mostanában, mintha semmi kedve nem lenne ott lenni, és néha durvákat beszól a versenyzőknek, vagy olyan formában nyilatkozik róluk, ami szerintem degradáló. Amikor mondta hogy Vásáry André jön, és “lányhangon” tette, na az nagyon gáz volt szerintem :s
El se hiszem hogy jövőhéten végetér a verseny. Ti kinek drukkoltok? Ki nyerjen? André, István, Szabolcs vagy Robi? Ki a legjobb?

2 Hozzászólások

 1. A tegnapi adás nagyon tetszett, úgy érzem mindenki a maximumot nyújtotta, büszkék lehetnek magukra.

  Veres Robi MC DC: Az én kedvencem Tabáni István, de a döntők alatt mindenkit nagyon megkedveltem, Robit meg főleg! Már önmagában az zseniális, amit csinál, de ez a tegnapi produkció volt az eddigiek közül a legjobb. Nagyon megérintett, és szerintem nem csak engem, hanem másokat is, és ráadásul milyen igazságokat hordoz a szöveg. De nagyon tetszik a hozzáállása, szeretem az optimista embereket. :) Szóval ez nálam csillagos 10-es volt. :D

  Csikó Szabolcs: Nagyon aranyos, mosolygós, szimpatikus, és a táncban meg tényleg őstehetség! Vagy legalábbis nagyon fejlődőképes. Én mondjuk megmondom őszintén, se a múltkor, se tegnap nem őt raktam volna az első helyre, de nem bosszankodtam sokat miatta, mert tényleg ügyes. :)

  Bad Boyz: nekem az eddigi összes előadásuk tetszett, és mielőtt valaki megkérdezné, egyáltalán NEM a pólófelhúzogatás miatt. Én mindig nagyon szerettem bennük ezt az összetartó csapatmunkát. És nem tudom észrevettétek-e, de nagyon egyszerre mozognak, és szerintem minden munkájukra a maximalizmus volt a jellemző. Ez tetszett nagyon bennük. :)

  Kutyakölykök: Mindegyik tag nekem is nagyon szimpatikus, és nagyon jól táncolnak, de egyetértek Tibivel: a műsor kezdete óta nemigen mutattak újat. :S Szóval egyet kell értenem a tegnapi döntéssel, de azért sajnáltam, hogy kiestek. :(

  Vásáry André: Nekem ő a 2. kedvencem. Imádom a hangját, nagyon különleges, amit csinál, gyönyörűen énekel, és mint ember is nagyon-nagyon szimpatikus! Szóval drukkolok neki, bár nem tudom hogy fogok én így dönteni, hogy a kedvenceim maradtak bent… :S

  Tabáni István: és a végére hagytam a kedvencemet. :D Először már az ember is rögtön szimpatikus lett: csendes, szerény, visszafogott. Egyszóval nagyon szimpatikus lett. :) Aztán elkezdett énekelni, és az egész családnak tátva maradt a szája. :P Egyszóval nagyon nehéz a döntés, de ha választani kell, akkor neki drukkolok. :)

  Egyetértettem a Kutyakölykök és a Bad Boyz kiesésével, ugyanakkor nagyon sajnálom őket. :( Ők tényleg a TOP 6 voltak, a kedvenceim a műsor kezdete óta. :( Mindenesetre nagyon jó táncosok, sokra fogják még vinni ( lásd 4 for Dance – így kell írni? :S ).
  Bent maradt a Szabi, Robi, István és André – kinek drukkoljak, ha pont a kedvenceim maradtak bent? :S Istvánnak szurkolok nagyon, de nagyon fogom sajnálni a többieket, mert ők is nagyon szimpatikusak és tehetségesek!

 2. Nekem is tetszett ez az este :) A közös produkciók nagyon jók voltak. A Bad Boyz és Szabi produkciója tetszett legjobban. Aztán az énekesek sem voltak rosszak. De a Kutyakölykök és McDc egyáltalán nem tetszett… Reméltem is, hogy az utóbbi páros esik majd ki a végén.
  André: Ez a mostani előadás annyira nem volt jó, mint az elején néhány. Már-már idegesítő volt ez a dal. Természetesen a hangja valami természetfeltti :D
  Kutyakölykök: A nevük még mindig nem győzött meg… Szinte ugyan azt adták elő heteken keresztül. Nem volt benne semmi új, de azért hozzátenném, hogy mindig nagyon jól nyomták.
  István: Mit is mondhatnék? Egyértelmű, hogy egy tehetség. Csak épp nem olyan “sztár” alkat. Bár szerintem eléggé fejébe szállt a siker. De lehet, hogy csak én gondolom így.
  Szabi: Nagyon ügyes, aranyos gyerek. Meglep, hogy a zsűrit is így levette a lábáról, gondolom a közönséget is. Megérdemli a sikert, és látszik, hogy mennyire örül neki :)
  Veres Robi MCDC: Múlt heti és a mostani közös szereplése egyáltalán nem tetszett. Semmi nem volt benne. Ez a mostani előadás viszont tényleg jóra sikerült. Bár nem raktam volna be a TOP4-be. Nem tudom.
  Bad Boyz: Nekem átlagban tetszettek mindig. Kár, hogy most kiestek. Megjegyezném, hogy amikor megszólalt a tánc közben a Russian Roulette :P(L) … Mehettek volna a legjobb 4 közé.
  Így a végére pedig elmondanám, hogy én kit szeretnék, hogy nyerjen. Igazából gőzöm nincs, hogy ki lenne az alkalmas erre xD Mindenképp a tavalyi szériánál színvonalasabb lett a Top4. Az a mesemondó gyerek… szánalom… Szóval most Veres Robi se azért nyerjen, mert nagyon sajnáljuk meg ilyesmi. Annyira nem kimagaslóan jó. Szabi se azért nyerjen, mert gyerek és falusi és ilyenek. (Mint annó a mesemondó gyerek..) Bár ő sokkal jobban megérdemelné, mint az az Árpi (vagy mi volt a neve).

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here