Csillag Születik – Középdöntő #2

2

Ez aztán érdekes este, ami nem várt fordulattal zárult. Brasch Bence kiesésén meglepődtem. Mármint, az oké hogy a zsűri nem díjazta az előadásait, de hogy a közönség sem? Személy szerint abban a (tév)hitben voltam hogy neki van a legmasszívabb rajongótábora. Úgy tűnik tévedtem. Egyébként tehetséges a srác meg minden, de mégis úgy érzem nem fejlődött semmit, az előadásai még mindig modorosak, ráadásul a kisfilmekben sem lett túlságosan szimpatikus. Ez van.

Brasch Bence - Csillag Születik

Horváth Tamást határozottan sajnáltam. Kedveltem az előadásait, szerintem tehetséges srácról van szó. Jó, az hogy “annyira meg akarom nyerni a versenyt, mert” dolgokat nem szeretem. Nem azt mondom hogy nem kell egyfajta egézséges önbizalom, de ha ez már túl nagy mértéket ölt, onnantól kezd a dolog ellenszevessé válni az én szememben.
Valahogy azt vettem észre hogy a legutóbbi estén az összes produkció gyengébb volt mint amit megszokhattunk a kiscsillagoktól. Talán kezdenek fáradni? Megeshet…

605 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.2 hozzászólás

  1. Itt vagyok megint :D Valami elképesztő volt (és egyben totál meglepő), hogy kiesett a Brasch Bence és a Horváth Tamás. Biztos nagy a rajongótáboruk, de nagyon lemaradtak (hál isten) a zsűri listáján.
    Ezzel a mindenki rosszabb volt témával nem nagyon értek egyet. A két kieső ugyan olyan béna volt, mint mindig. Tabáni István szerintem hozta a formáját. Mellékesen mi ez a sok Megasztáros dal? Múltkor asszem a Bence énekelte azt, amit a Fekete Dávid… Na azért annál a gyereknél Bence is jobb… Visszatérve. MCDC most elég ramaty volt, nem éreztem semmi extrát ebben az előadásban. Szerintem kicsit unalmas ez az improrap, vagy freestyle, vagy mi a neve:D Eddig még elment, de már kevés. Andréra annyira már nem emlékszem, de ez a full magas áriázás is kezd kicsit unalmassá válni. Valami más kéne neki is. Csikó Szabi szerintem most volt eddig a legjobb. Nem is csoda, hogy a zsűri szerint ő végzett a tabella élén. A Bad Boyz is kezd unalmassá válni. Ezek a zenék, szinte ugyan olyanok, meg a táncban sincs semmi változatos. Az eleje olyan jól indult, hogy valami történetet vittek bele, de hamar elszállt… Remélem senkit se hagytam ki :D
    Ja… és az Ördög Nóra paróka… :)

Leave A Reply