Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Csillag Születik – Középdöntő 2.

Csillag Születik – Középdöntő 2.

7
Oszd meg!

Úgy tűnik hogy van igazság… Legalábbis, ebben az adásban igen :) Végre olyan produkciók estek ki amik abszolút nem tetszettek nekem… De nézzük a továbbjutókat:

Vásáry André: Azt hiszem kezdem megszeretni az operát általa. Bár azért azt el kell ismerni, sokkalta jobb volt az amit a filmben hallhattunk.

csillag-szuletik-vasary-andre

Kutyakölykök: No komment.

Tabáni István: Ahh ez annyira de annyira jó volt. Szerintem ő az egyik nagy esélyese a műsornak :)

Bad Boyz: No komment.

Brasch Bence: Nekem annyira modoros volt az előadása. Ahogy próbált arcával érzelmeket kifejezni, és annyira látszott hogy egyik sem valódi, csak egy béna színészi próbálkozás. Ráaádásul a magas hangok nagyon hamisak voltak :s

Horváth Tamás: Ő is hamiskás volt, ellenben végig volt benne szufla. Azért ezt a dalt végigénekelni, amikor alig van benne szünet hogy levegőt vegyél. Nem semmi.

Csikó Szabolcs: No komment – az előadásról. Hogy én mennyit röhögtem a kisfilmjén. “Nem merünk sétálni mert félünk hogy eltévedünk“… OMG

Veres Robi: Ő a kedvencem, eszméletlen a srác, amiket mond! A vége is nagyon bejött, amikor mondta hogy ő nem káromkodik… na értitek, hogy ő nem olyan :)

A zsűri munkájával nagyon elégedett vagyok, végre nekünk is van geciemberünk, csak így továbbb! Oroszlán Szonja meg Hernádi Judit pedig annyira jól mutatnak együtt!

A sztárprodukció, nos öhm… Emilia mint világsztár. Ennyi erővel a Las Ketchup is az, vagy az a román banda, akinek volt az a hülye daluk … ja hogy senki se emlékszik rájuk? Vajon miért?

Egyébként most látom, már csak három táncos produkció van… YEAH :)

1516 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

 1. nem tudom, szerintem az énekesek valami borzasztóan szarok, (kiv. mondjuk tabánit, az az andré meg egy másik kategória) bár mondjuk nincs is olyan a mezőnyben, akire azt tudnám mondani, hogy hú, biztos ő nyeri majd meg, mert kimagaslik meg satöbbi.
  az együtt meg csak egy darab gy betű

 2. Tabáni István és André már tényleg egy más kategória. Ők messze a legtehetségesebb énekesek a műsorban, csak egyik sem az a tipikus “sztáralkat” Én még azon csodálkozom hogy Horvát Tamás mit keres még mindig ott? Egyáltalán nem tud énekelni és mindig ugyanazt csinálja: Áll a mikrofon előtt, gitárral a kezében, énekel de jó szarul és rázza magát. Ennyi semmi más. Brasch Bence meg énekel és azt veszem észre hogy egyszerűen semmi sem történik. Pedig egy igen megható dalt választott, ami után a legtöbb embernek a szívében megmozdul valami, de én csak néztem a tévét és azon gondolkoztam hogy ez a gyerek egyáltalán nem való színházba, annak ellenére hogy jó hangja van. Szerintem igazságos döntés született tegnap este a Szatmár Kamara és a Strokes is kifulladt, ennyi, jók ők meg minden, de hát többet már nem lehet kihozni.

 3. Szerintem még mindig Horváth Tamás és Brasch Bence az, akinek mennie kell. Szánalmas, hogy még mindig itt vannak a sok kis csaj miatt. Hangjuk szerintem nincs. Sajnos úgyse fognak kiesni hosszú-hosszú ideig. Kutyakölykök neve még mindig irritál és mehetnének haza ők is. A Bad Boyz meg eléggé unalmas mostmár. Valami totál újal kéne jönniük. Csikó Szabi meg szerintem nem olyan rossz, és Veres Robi is nagyon jó. Akik kiestek, azok jó, hogy kiestek, mert egy idő után ki kellett esniük. “Mi képviseljük csak a humort” – na valami ilyesmit mondott a Strokes-os csávó. Hát nem tudom, de ha az humor akkor a kutyakölykök is képviselik. Na ennyi :D

 4. Kedves Éva!

  Elárulom h Horváth Tomi azért van még bent mert tehetséges..a drága kis Bencike meg mindig ugyanazt csinálja: áll mint a cövek és próbál énekelni. Tominak zseniális az előadása és a mozgása egyszerűen magával ragadja az embert…És igen nekem is tetszik Tabáni és André is…Dehát a táncosok szánalmasak….De ennyit akratam

 5. Draga Alice!

  Attol meg h neked nem tetszik Bence nem kotelezo rosszakat mondanod rola mert ha a Tomirol mondana ilyesmit Eva akkor neked se lenne valami jo de mind1 mert mar kiestek es gratulalok Tabani Istvannak bar nekem Bence es Tomi voltak a kedvenceim

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here