Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Sex And The City: The Movie – Sex és New York: A...

Sex And The City: The Movie – Sex és New York: A film (2008)

1
Oszd meg!

Én sem értem miért, de mostanáig halogattam hogy megnézzem a SATC Movie-t. Pedig annak idején a sorozatot nagyon szerettem. Szókimondó volt, pimasz és provokatív akkoriban pedig nemsok olyan tévéműsort láttam amiben ennyire nyíltan beszélnének a szexről. És ez már akkor is bejött :)

szex-es-new-york

A film hozta a tőlem elvárt szintet, annak ellenére hogy volt benne pár üresjárat, de valahogy még azok is ütöttek. Az ahogy Big otthagyta Carrie-t majdnem az oltárnál, frenetikus volt. Az ötlet, a kivitelezés és Carrie mély depressziója, amiből a barátnői húzták ki. Tökéletesen ábrázoltak mindent, legjobban a jelenetben a “húzd le a redőnyt” effektus tetszett, annyira sokat elmondott ez a röpke két perc.

Legviccesebb jelenet? Hmm, kétségkívül Charlotte zuhanyzása. Szegénykém, csak egy percre nyitotta ki a száját és paff …. be..rt :) Ahogy mondta “Kuss,kuss,kuss” és az a pofa, ahh, az mindent vitt.

A történet egyébként tetszett, leginkább az, hogy nemcsak Carrie szála pörgött, hanem a többieké is. Miranda mindig is nehéz eset volt, de én végig drukkoltam neki és Steve-nek. Az fura hogy Charlotte ennyire boldog volt végig, de megérdemelte, Tray és az anyósa után… Ami pedig Samanthát illeti, nos … őt pont így szerettük meg… Szingliként, aki habzsolja az … életet :) Jó-jó, pont passzoltak Smith-hel, de akkor is…

Összességében sikerült az a filmnek ami a sorozatnak, piszkosul jó volt, és igencsak szórakoztató. Kötelező darab minden Szex és New York rajongónak!

1243 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. jajam jó kis film azt megkell hagyni.Nekem külön pluszpont benne Jennifer Hudson.üde szinfolt volt a filmben.na meg persze a divat is XD

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here