Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Csillag Születik – Elődöntő 3.

Csillag Születik – Elődöntő 3.

3
Oszd meg!
A műsor folyamán először most voltam teljes mértékben elégedett a továbbjutók névsorával. Köztük volt az a három produkció akiknek drukkoltam, akik elvarázsoltak.
Vásáry André: Az elején nemigazán jött be, aztán teltek a másodpercek és paff-paff egyre jobban tetszett amit produkált. Még a végén opera-rajongó leszek ^^
Varga Viktor: Imádom a hangját. Nagyon profi énekes, és látványnak sem utolsó.
Végvári Eszter: A selejtezőkben sem volt rossz, de ezzel a dallal odarakta magát. Amiket elmondott Szonja azok teljes mértékben igazak voltak Eszter teljesítményére, mégis, ezzel eggyütt érdekes volt amit előadott.
Szatmári Kamara: No komment.

A táncos produkciókat áttekertem, nem vagyok kíváncsi egyikre sem.
Akiknek a kiesését még sajnáltam, az a focis-duó volt. Imádom a dekázást, noha én nemigazán értek hozzá. Mégis, tökjó látni ahogy mások zsonglőrködnek a focival. Mégis, ez a produkció nagyrészt a selejtező trükkjeit vonultatta fel, ami jócskán levett az értékéből, legalábbis az én szememben. Ugyanígy jártak a kosaras srácok is, noha a selejtezőkben tetszettek.
Ne feledjétek, jövőhéten immárom a középdöntőkkel folytatódik a verseny! Hajrá-hajrá énekesek!

3 Hozzászólások

  1. A Szatmári Kamarának én se örülök.Sztem amúgy ügyesek voltak de már nem kell több néptáncos, van elég.Viktornak és Andrénak én is nagyon szurkoltam,boldog vagyok h tovább hallgathatom a hangjukat.Nekem a beatbox-os srác fog hiányozni és a dekázós srácok.
    Végvári Eszternek jó hangja van meg minden de vhogy nem éreztem semmit amikor énekelt.Nem baj hogy bejutott mert tehetséges de nem lett a kedvencem idáig, aztán kitudja…

  2. A BEatbox-os srác nekem csak elsőre tetszett, másodszor valahogy már láttam olyan különlegesnek a produkciót. Az egyedi előadásmóddal rendelkezők – mint pl.:a repülős – a második látásra vesztették el az érdelődésemet :s

    Végvári mint egyetlen lány, talán bebizonyítja hogy helye van a színpadon. Csak több élet kell az előadásaiba ^^

  3. nekem szinte egyik podukcio sem tetszett.szó se róla továbbjutók jók voltak.de én még a Sid-et vártam volna mert ők jók voltak..meg a beatboxos gyerek se volt semmi.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here