Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Benkő Dániel feleséget keres

Benkő Dániel feleséget keres

1
Oszd meg!

Na végre, erőt vettem magamon és megnéztem ezt a rettenetet. Azt kell hogy mondjam kellemesen csalódtam, sokkal rosszabbat vártam. Kezdjük a pozitívumokkal. A főcím hihetetlenül színvonalas, a logó és a képi ábrázolás nagyon tetszett.  Az ügyes grafika eddig is megmutatkozott, hiszen a plakátok is igen jók voltak, leszámítva az alanyt :) Örülök hogy belevitték a Padödős csajt, én kedvelem őt, a szókimondóságát és azt az egyedi stílust amit képvisel. A vágások és a szerkesztés is elég jóra sikeredett, gyanítom a Győzike stábja készítette ezt is. Az apró nüanszok, mint például a Benkő fiatalkori képeivel díszített párnák nagyon jók lettek. Asszem minden jót elmondtam.
Eddig is tudtuk, hogy Benkő nem egy hétköznapi eset. Lehet őt kedvelni vagy utálni, szó nélkül senki nem megy el mellette. Engem irritál az apóka, de biztos vannak olyanok (ja,persze) akik kedvelik őt. Mert egyet el kell ismerni: kellenek ilyen hülyék a tévébe, csakhogy tudd, te (anéző) milyen normális vagy.

A kur**at egész jól kiválogatták. És szerintem mindegyik megérdemli a rivaldafényt. Gondoljatok bele, képesek lesmárolni Benkőt, sőt még AZT is megteszik a tizenöt perc hírnévért. Ekkora áldozat megérdemli a jutalmát nem? Amúgy jókat nevettem amikor mondták az indokokat, hogy miért is akarnak Benkő feleségé válni. Szerelmet keresnek, izgalmat és miegymást, de a hírnevet és a pénzt senki se említette. Vajon miért? Nekem a francia csaj szimpatikus, igazi pióca aki tudja mit akar és el is éri. Én neki drukkolok.
Az utolsó részt biztos csekkolni fogom majd, ennyi esélyt adok neki. Aztán remélem visszahozzák a Győzike Show-t, azon legalább tudtam nevetni…

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here