Főoldal Hírek Magyar képernyőn a Reba!

Magyar képernyőn a Reba!

2
Oszd meg!
A Comment:Com értesülései szerint a Comedy Central megvásárolta a Reba c. sorozat sugárzási jogát, az első epizód pedig 2009. November 20.án érkezik, 11.25.perckor!
Mi is ez a Reba? Egy remek komédia egy ötvenes nőről akit elhagyott a férje, és próbál túllendülni rajta, persze mindezt humoros módon. A főszereplő Reba McEntire, aki egy grammy díjas énekesnő, bár én még nem is hallottam a hölgyről. De nem is miatta érdekes a dolog: Joanna Garcia is szerepel a sorozatban. Hogy ki az a Joanna? Ha nemtudod először szégyelld el magad, ha ez megtörtént akkor pedig segítek :) Ő volt a Privileged nevezetű csodálatos sorozat főszereplője tavaly, ezenkívül idén a Gossip Girl-ben őt döngette Chace Crawford. Na ügye hogy tudod kiről is van szó? ^^

A sorozat 2001ben indult a WB-n, és hat évad után, a CW-n múlt ki. 2007ben bekerült a legkeresetebb top 10 sorozatba a Google rangsorolásában. Egyébiránt számos díjat elnyert az évek alatt amíg a tévében volt látható, és még Golden Globe-ra is jelölték.
Aminek én még külön örülök, hogy a Reba egy viszonylag régi sorozat, így talán esély van más megvételére is. Amire én régóta fenem a fogam a What I Like About You, Amanda Bynes és Jennie Garth főszereplésével. Ohh, bár azt is megvennék ^^

2 Hozzászólások

  1. A WILAY tényleg nagyon élvezetes sorozat volt, mind a négy évada bejött nekem, de az utolsó volt a kedvencem. :) Érdemes megnézned!;)

  2. Kár hogy nincs hozzájuk felirat, ha lenne már rég letöltöttem volna. Angolul nem akarok belekezdeni, csak remélhetem hogy leadja valamelyik csatorna :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here