Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Csillag Születik – A válogatás 3.

Csillag Születik – A válogatás 3.

12
Oszd meg!

Ideje elbúcsúzni a bénáktól, jövőhéten már csak a tehetség(nek ítéltetettek) lesznek jelen a műsoban, hiszen a válogatás immárom végetért. A most kihulottak között is volt jópár nagy arc, pl.: a csaj aki saját dallal érkezett beszólt a zsűrinek, a béna artista vagy a tata a szájharmonikával :) Valahol azért hiányozni fognak ezek a funny pillanatok.
A héten 11 versenyző jutott tovább, jövőhéten pedig az elődöntőben harmincan mérköznek meg a döntőbe jutásért. Íme, akik a héten továbbjutottak:
– Face Team: Wow. Amit ezek a kosárlabdával művelnek az fenomenális. Először megijedtem hogy táncikálnak majd, de alleluja ők nem követték el ezt a balgaságot, mivel már most sokkal jobbak mint egy Four for Dance :)
– Végvári Eszter: Én nem engedtem volna tovább a csajt. Ha négy éve énekesként dolgozik és azt hiszi, csak magas hangokkal lehet valakit elkápráztatni téved. Egy dal lényege pont az, hogy minden hangmagasságot megmutasson amire az előadó képes, és legyen egy robbanáspont amitől letaglózik a közönség. Itt pedig több bomba robbant mint Irakban pár éve….
– Popovics György és Németh Ferenc: Te jó isten. Atyaég. Nem is tudom mit mondjak rá. Mostanában a GLEE a legjobb dolog amit valamire mondani lehet, szóval EZNAGYONGLEE!, csodálatos, királyság! Ha valaki megszerzi mp3ba szóljon légyszike :)
– Horváth Tamás: Amikor a testvérével elkezdte énekelni a Backstreet Boys dalt már kezdtem megijedni hogy amiatt a szemét miatt kidobják őket. Örülök hogy a zsűri meglátta a duóban ki a fény, és kapott még egy lehetsőéget Tamás. Viszont az, hogy korábban már a Megasztárban bemutatott dalát vette elő, nekem kicsit levett az előadás minőségéből. De azért örülök hogy bejutott.
– Timesz Girls: Táncikáló öhm-ök Na szép, ez aztán “kell ide”. :s

– Hrisafis Gábor: Jópofa kisember, a produkció is egész jó volt, mintha cirkuszban lenne az ember. Ha tényleg ott lennénk, akkor gyanítom ez az előadás középszerűnek minősült volna a többivel szemben. De nem vagyunk ám ott…. ^^
– Strokes: Erre mondom azt hogy no comment, mert nem akarok durva lenni.
– Fekete János: Jaj ez nagyon nagy volt, imádom a hangutánzókat. De itt is fellép a szokásos gond, milesz később? MErt ez most cool de … már nem lesz újdonság.
– Kollár Beatrix: Menjünk el Budapest összes sztriptízklubjába és szedjük ki onnan a csajokat akik a rúdon “táncolnak“, majd nevezzük el ezt művészetnek… Az hogy ez a csaj egyszál semmiben illegetve magát a rúdon mutogatva a testét továbbjutott, egyérteműen … no comment.
– Szatmár Kama Tánceggyüttes: Mi a franc volt ez?
– Balogh Brigitta: Ez NAGYONGLEE volt! Wow! Viszont, itt a Pflum Orsi effektus, ergo van-e helye egy profinak a kezdők között. Vagy ez már rég nem a kezdők versenye?

12 Hozzászólások

 1. Ejthettél volna pár szót az oroszlánkirályos, megható előadásról is… Én inkább őt juttattam volna tovább, mint Végvári Esztert.

  Mi a baj a Storke-kal?

  Sztem az est csúcspontja a műanyagpalackos néptánc és a kosaras varázs volt, és ezekben legalább van jövő olyan értelemben, h lehet még variálni, fokozni az előadásukat.

 2. a rúdtáncos egyáltalán nem volt közönséges, az itthoni bárokban nem így táncolnak a lányok, közel sem. egy-kettő maximum, de az is hamar elhúz külföldre. amerikában pedig, -ahonnanjön a rúdtánc is- már külön rúdtánc fitnesz van, és rúdtánc bajnokság. szóval nem értem, ha egy lány ilyen ügyes, miért ne lehetne a csillag születikben?

 3. Az általad letaknyolt Four 4 Dance világbajnokságot nyert Kanadában, ami ránk nézve gáz, mert íme egy valóban jó, eredeti táncprodukciót kilöktünk egy nagyon gyík mesemondó produkció kedvéért, és csak külföldön becsülik meg őket. A Szatmár Kamara szintén ezt a vonalat követi, nagyon jók voltk, eredetiek, profik, előadásba ágyazott tánccal. Nem az ízlésedet akarom kritizálni, mert ha nem tetszettek, hát nem, de azért azt el kell ismernie mindenkinek, hogy valamit nagyon eltolunk mi itt Magyarhonban, ha a kidobált előadóink küldöldön vb-t nyernek, meg külföldön turnéznak hatalmas sikerrel…
  Az a NAGYONGLEE, édeseim. Akármit is jelentsen ez :)

 4. Hát Tibi nem azért, de a Timesz Girls volt a legjobb… Tudod attól még hogy te meleg vagy, más nem az, és nem csak a Bad Boyz-t akarja nézegetni a Csillag Születikben. Ennyi a véleményem…

 5. Szerintem a Timesz Girls nem volt rossz, egy ideig tetszettek is, úgy 20 másodpercig, de aztán az egész produkció rettentően egyhangú volt. Arról nem is beszélve, hogy kicsit sokra vannak magukkal… De nem tudom mit várunk, Magyarországon vagyunk, itt szimplán jó seggel és ribancos ruhákkal is lehet tehetségekutatót nyerni. :)

 6. Dóri: Megfogom szerintem nézni ^^ És köszi a linket!

  Sün!malac69: Hát, nekem nemigazán tetszett az Oroszlánykirályos. Jó-jó, megható volt meg minden, de nem nagyon tetszett az énekhang, Eszter profibb volt.

  Suzy Quatro: Persze, Amerika. Mindig azzal jönnek az emberek, minta ott minden aranyból lenne. A rúdtánc akárhogyis … szeuális ingerlés.

  Zephyr9e: Örülök neki hogy VB-t nyert, attól nekem még megvan a jogom ahhoz hogy ne kedveljem őket. :)

  Ccma: Nah igen, egyetértek nagyon: “itt szimplán jó seggel és ribancos ruhákkal is lehet tehetségekutatót nyerni. :)”

 7. Feri: Most nem azért, de a Bad Boyz se nyűgözött le :s Mielőtt elkezdesz részrehajlósággal “vádolni”, olvass vissza mit írtam róluk. Várj, segítek és idézem önmagam:
  “- Bad Boyz: Még a félpucérság se segített.”

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here