Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Csillag Születik – A válogatás 2.

Csillag Születik – A válogatás 2.

13
Oszd meg!

Oroszlán Szonját kiválasztani bitang jó döntés volt. A csaj valami zseniális, a gesztusai, a szókimondósága és eleve az empátia amit a versenyzők irányába tanusít fantasztikus bírává avanzsálja Magyarország egyik legtehetségesebb színésznőjét. Öröm őt minden héten a képernyőn látni, köszönöm RTL! Azért Hernádi Juditban sem csalódtam, és a zsűri többi tagja is tetszik. Asszem nem lesz itt seggnyalás.
A táncos produkciók annyira érdekelnek mint a CSI legújabb része. Szóval, azokról nem is nagyon akarok kommentet írni, meg feleslegesnek is tartom. Egy táncos produkció szerintem egy helyre illik igazán: egy énekes mögé elrejtve :)
Akadt most is jópár érdekes arc, és érdekesnek tűnő produkció. Íme, kik jutottak be az elődöntőbe.

Bad Boyz: Még a félpucérság se segített.
Brasch Bence: Csodálatosan énekelt a srác. Ő kell Magyarország tinilányainak meg Mark. Drukkolok!
Fábry Pál & Laczik László: Egy haverom is tud ilyen focitrükköket de nem olyan profin mint ők. Az előadás remek volt, de ezzel el is múlt az újdonság varázsa. Mihez kezdenek az elődöntőben?
Golden Pyramid: Öhm, izé. Úgy tűnik nemértek a művészethez. Mert ha ez az, én egy 5éves kislány vagyok.
Galambos Fecó: IGEN! Végre egy nem énekes produkció amit imádtam. Vajon hogy csinálhatta a pasi? A csaj úgy forgott a dobozban hogy ne érezze az esernyőket?
Csikó Szabolcs: Aranyos volt a srác.
Sid: Na ezt a fajta zenét se nekem találták ki. Már most drukkolok hogy az elődöntőben kiessenek.
Queen Dance: Még a gyerekek zápora se tudott rávenni arra hogy élvezzem a showt. Kellett nekik táncolni.
Vásáry André: Amíg Stohl András nem mondta hogy csukjuk be a szemünket, értetlenül néztem a pasit. Majd becsuktam és elragadott a csoda, amit ezzel a primitívnek ható módszerrel művelt. Ismét az újdonság varázsa fázis. És ezután?

13 Hozzászólások

 1. Kissé szélsőséges vagy némelyik produkcióval (vagy inkább előadóval) szemben, de ugyanakkor tény, hogy azon az egy-két kódolt énekes tehetségen és eleve befutott fellépőn kívül elég kakszi volt a felhozatal:)

 2. Szerintem jók a véleményeid! legalább van…végül is ti vagytok a Zsűri! Van amivel persze nem értek egyet de egye fene más az ízlésünk! ÉS ÉN IS IMÁDOM BRASCH BENCÉT! MIT a tini lányok többsége! A változatosság kedvéért én nekem nem a Bad Boyz a kedvencem mint a Fiatal lányok másik részének! Azért hajrá Szonja!

 3. Hát én mindennel egyetértek kivéve a Brasch Bencés résszel…Az egy kis senki eddig csak mosolygott nagy vidáman…És nagy tévedésbe vannak a Bence-Fanok mert a tinilányok nem csak a Bad Boyz-ért rajonganak hanem Horváth Tomiért is aki szerintem zseniális előadó és a mozgása magávál ragadó és az ahogy a közönség eggyé válik az előadása közben az egyszerűen hihetetlen. És Brasch Bencéből ez hiányzik…Ő csak áll egy helyben mint a cövek és énekel(helyesbítek próbálkozik)és mosolyog a zsűrire…Ennyire képes. Igen a Tomi kevés pontot kapott a zsűritől de a közönség szereti. És Brasch Bence még a közelében sincs ennek. Oké h jó hangja van de az kevés…..Nem megbántani akartam senkit hanem csak elmondtam a véleményemet….

 4. Szerintem meg TABÁNI A LEGJOBB!!!!!
  Egyszerűen zseniális!!!!!
  TE VAGY A LEGJOBB!!!!
  HAJRÁ!!!!
  HA NEM TE NYERED MEG AZ ÉN SZEMEMBEN AKKOR IS Ő LESZ A GYŐZTES!!!!
  Puszi!!

 5. én szerintem meg a bad boyz volta legjob és még most is ök a leg jobak és nekik kelenetvolna meg nyerni vagy tabáninak de mindegy aki meg nem igy gondolja akor az nem normális de mindegy csak el montam a véleményem de enek igy kelet volna lenije vayg igy lesz ……………………..

 6. Szerintem mindenki a sajat tehetsehet mutatta meg nekem mindenki tetszett de a legjobban Brasch Bence nagyon szep a mosolya es a hangja bar mar kiesett de az en szememben mindig o a tuti imadom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. senkinek sincs igaza csak annak aki azt mondta hogy a BAD BOYZ a LEGJOBB annak van igaza!!!!!!! szóval aki tud az tud és aki nem tud azok vagytok ti!!!! És bárkinek a levelét várom erre a címre: 14brigitta@citromail.hu ide még véleményt is lehet kűldeni kibeszéljük a másikat ha akarja az illető!! várom a leveleiteket

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here