Csillag Születik – A válogatás 2.

  13
  Oszd meg!

  Oroszlán Szonját kiválasztani bitang jó döntés volt. A csaj valami zseniális, a gesztusai, a szókimondósága és eleve az empátia amit a versenyzők irányába tanusít fantasztikus bírává avanzsálja Magyarország egyik legtehetségesebb színésznőjét. Öröm őt minden héten a képernyőn látni, köszönöm RTL! Azért Hernádi Juditban sem csalódtam, és a zsűri többi tagja is tetszik. Asszem nem lesz itt seggnyalás.
  A táncos produkciók annyira érdekelnek mint a CSI legújabb része. Szóval, azokról nem is nagyon akarok kommentet írni, meg feleslegesnek is tartom. Egy táncos produkció szerintem egy helyre illik igazán: egy énekes mögé elrejtve :)
  Akadt most is jópár érdekes arc, és érdekesnek tűnő produkció. Íme, kik jutottak be az elődöntőbe.

  Bad Boyz: Még a félpucérság se segített.
  Brasch Bence: Csodálatosan énekelt a srác. Ő kell Magyarország tinilányainak meg Mark. Drukkolok!
  Fábry Pál & Laczik László: Egy haverom is tud ilyen focitrükköket de nem olyan profin mint ők. Az előadás remek volt, de ezzel el is múlt az újdonság varázsa. Mihez kezdenek az elődöntőben?
  Golden Pyramid: Öhm, izé. Úgy tűnik nemértek a művészethez. Mert ha ez az, én egy 5éves kislány vagyok.
  Galambos Fecó: IGEN! Végre egy nem énekes produkció amit imádtam. Vajon hogy csinálhatta a pasi? A csaj úgy forgott a dobozban hogy ne érezze az esernyőket?
  Csikó Szabolcs: Aranyos volt a srác.
  Sid: Na ezt a fajta zenét se nekem találták ki. Már most drukkolok hogy az elődöntőben kiessenek.
  Queen Dance: Még a gyerekek zápora se tudott rávenni arra hogy élvezzem a showt. Kellett nekik táncolni.
  Vásáry André: Amíg Stohl András nem mondta hogy csukjuk be a szemünket, értetlenül néztem a pasit. Majd becsuktam és elragadott a csoda, amit ezzel a primitívnek ható módszerrel művelt. Ismét az újdonság varázsa fázis. És ezután?

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here