Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Glee 1×06 – Vitamin D

Glee 1×06 – Vitamin D

3
Oszd meg!

Tyű, hogy mennyit kellett várni az évad legjobb sorozatának legújabb részének a feliratához. De végre – végre!!! – elérkezett, így ma megtekinthettem a Glee-t, ami bezony feldobta az egész délutánomat :)

A részben elhangzó két dal “mashup” nagyon tetszett. A dalok keverésének a lehetősége még fel sem ötlött bennem, pedig milyen jó ötlet. Nem is tudom hogy a fiúk vagy a lányok produkciója tetszett jobban. A fiúké azért volt jobb, mert ott a többieknek is több tér jutott, a lányoknál meg Rachel hangján kívül csak Mercedes vokálja hallatszott… :s

glee-walking-on

Hirtelen azt sem tudom hol kezdjem a tömjénezést. Most sok magánéleti szálat kaptunk és kevés zenét, ami első blikkre nem hangzik túl jól, de olyan jól megoldották a dialógusokat, hogy nem is zavart a dolog. A Terri-Will-Emma-Kevin “négyszög” iszonyatosan pörög. És ez tökjó, alig várom hogy Will rájöjjön a neje viselt dolgaira. Egyébként, Terri mint ápolónő iszonyatosan bejött. Ahogy “bedrogozta” a gyerekeket, az nagyon nagy volt. Jessalyn Gilsig sosem okoz csalódást, a Heroes-ban is ő volt az egyik legjobb :)

Akárhogy is, az évad legjobb sorozatáról beszélünk, amiben hiba nincs, ha pedig van, akkor mi vagyunk a buták, mert észrevettük :)

483 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. sztem is mash up:)
    amúgy nagyon tetszett ez a rész is.Nekem is a fiúk produkciója jött be jobban.mellesleg sztem többet kéne énekelni a többi lánynak…kicsit sok már Rachel:P

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here