Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Született Feleségek – 6.03.

Született Feleségek – 6.03.

13
Oszd meg!
Ez aztán epizód volt a legjavából. Most már hivatalosan is kijelenthetem: A Született Feleségek visszatértek! A 4.17. óta nem volt ennyire összeszedett és izgalmas része a szériának, szinte már kezdek is kilábalni a tavalyi unalomsokktól!
És végre (!!!) folytatják a Gaby-John szálat is! Carlos sose volt a kedvencem, és nem is lesz az, én mindig is John Párti voltam, remélem otthagyja őt és összeáll Johnnal. Én utálom Gaby gyerekeit. Pláne Juanitát. Még egy olyan ronda kislány – tehén – nincs a világon, ráadásul a karaktere is több mint idegesítő…. Ráférne már egy kis árvaház vagy valami ilyesmi… :)
A Lynette-szál is egyre jobb, de remélem nem szüli meg a gyerekeket. Mert ez aztán kicseszés lenne a javából. Ahogy az 1ik iker elmondta mennyire felelőtlenek, szinte lefordultam a székről!
Az új család egyre jobb. Ha eltekintek attól hogy Danny mennyire cuki, meglátom azt is, milyen jól játszik a srác és persze Drea de Matteo, mennyire izgalmas az eseményszál ami köréjük van építve… Eddig ami kiderült: mindig költöznek és nevet változtatnak, ergo valami nagy és sötét tikok övezheti a múltjukat. IZGI!!!

Örülök hogy Bree szerelmes. Orson már egy totál szerencsétlenség, amióta elmondta neki mit tett Mike-al, azóta nem szereti őt szerintem Bree. Mégis, egész kitartó volt, szóval itt lenne az ideje hogy végre egy kis boldogság költözzön a tökéletes háziasszony szívébe…
Alig várom a jövőheti részt, és tök szerencsések vagyunk hogy ilyen gyorsan készülnek a feliratok. Mert a Glee-hez még mindig nincs :s
Értékelés: 10/10

13 Hozzászólások

 1. Engem mindig is irritált, ha olyan kislányt nyomatnak a sorozatokban, aki maga a megtestesült édes harmónia, és folyton csak illegette magát a kameráknak, és rebegtette a szempilláit. Persze, van, hogy hatásos, meg én se tudok egy lelki”óh, de édes” sóhaj nélkül átsiklani felette, de szerintem külön felüdítő, hogy Juanita pont ezeknek az ellentéte, az meg ténylegesen, hogy nem az a nádszálvékony alkat. Mindig szimpatizálok az olyan sorozatszereplőkkel, akik nem olyan tökéletesek, mert így emberibbek. :D De hát ízlések,és pofonok ugye…

 2. juanitát énis a védelmembe veszem. mert egyszerűen imádnivaló. sokszor egyetértek veled, de ahogy írtál szegény kiscsajról… kicsit megváltozott a véleményem rólad.. k*rvára felszínes ember hatását keltetted bennem…
  kezdjük ott h letehénezed… egy 8évest… neharagudj de ez abszolute téged minősít. különbenis – M-mel egyetértve- miért kéne minden kisgyereknek szépnek, vékonynak, sportosnak és cukikának lennie egy sorozatban? bennem speciel már azzal szimpátiát váltottak ki a solis kölkök, mikor megláttam őket. ráadásul juanitának még a jelleme és a szövege is fantasztikus. detto mint az anyja :) ugyanolyan kis leleményes és akaratos. legalább gaby “emberére akadt” a lánya személyében :)))
  egyszómintszáz; érdekes és megdöbbentő volt ezen megnyilvánulásod. talán még csalódtam is, így virtuálisan.

 3. Nem arról van szó hogy Juanita duci, hanem maga a jellem, a karakter. Engem idegesít. Nekem nem egy “mini Gaby” hanem egy kis görcs, egy olyan gyerek akit még az ellenségednek sem kívánnál. Ha legalább egy szerethető motívumot látnék benne, de nincs…. semmi… Se nem vicces, se aranyos de még csak nem is szép. Ezek után nemtudom mi kedvelnivalót találnék benne, ami miatt megszeretném a kiscsajt.

  Sajnálom ha csalódtál bennem Beth, nem ez volt a célom. Nem tartom magam felszínesnek, nem érdekel az ha egy szereplő duci vagy sovány, szép vagy sem. A Már Megint Malcolmban például nagyokat kevetek Karlon, aki korántsem sovány, vagy akár Homer Simpsonon. Nem a kinézet számít hanem a jellem. Ami Juanitánál rosszabb mint a külső…

 4. Jah, és M: Nézz bele 1er a Mindenki utálja Christ-be. Ott lesz egy kislány, Imani Hakim játsza. Az a gyerek se valami szépség, és mégis, egy igazi kis fúria, mindig kitol a testvéreivel. De – DE!!! – van egy szerethető része, olyan jellemvonásokat vonultattak fel a készítők ami miatt meg tudod kedvelni a csajt.

 5. Juanitának pont az volt a lényege, hogy Gaby élete ne úgy alakuljon ahogy azt ő eltervezte. Nem egy ilyen lányt szánt magának. Bár engem is idegesít a kiscsaj és bárcsak kiírnák valahogy, de milyen lapos lett volna ha egy édibédi kis cukipofát szül Gaby…

 6. Hát ő izé. Én imádom Juanitát tiszta anyja az gyerek…
  Viszont ez a váljon el ez jöjjön össze azzal dolog kezd kicsit uncsi lenni a sorozatban. Gaby meg Carlos is már másodjára jöttek össze, nem akarom, hogy ismét szétmenjenek jó lehet ez+az köztük, hogy ne legyen hatalmas harmónia de ne menjenek szét újra.
  ÉVADREJTÉLY? Már kezd kicsit unalmassá válni, hogy mindig új család költözik a szomszédságba és tök titokzatosak. Lehetne már valami kreatív ötletük, hogyan szőjenek egy kis izgalmat a sorozatba. Mondjuk az egyik jelenlegi lakóval kellene valami jó történetet összehozni aminek a vége börtön vagy halál.
  Egyébként persze ha jól megírják így is lehet érdekes a dolog de ez ismét új nevet kell felvennem nehogy lebukjak nem vált ki belőlem semmi kíváncsiságot az évadrejtéllyel kapcsolatban.
  Jő asszem itt lesz elég belőlem.

 7. Kittymano: A funkcióját vágom, de attól lehetne valamilyen kedvelhető tulajdonsága is. Nem azt mondom hogy legyen szép, olyan amilyen. De mutassanak már olyan dolgot, amiért megkedvelhetem…

 8. Őőő, Laci, párszor megtették :)
  – 1.évad: A helyi csaj halt meg :)
  – 3.-5.évad: Nem jött új család, csak a helyi csajs zedett össze új férjet.
  Szóval ha megnézed, nem jön mindig új család.

  Az én képzelemteben Gaby meg Carlos annyira szétmennek hogy többet nem jönnek össze :) Egyébként Gabyban vannak pozitív dolgok, ami miatt kedvelhetővé vált már az első részben. Ha Juanitának is lesz ilyen, szóljatok!

 9. Dóri: SOHA nem mondtam hogy szép vagyok :) Mellesleg ha nem lennék az ami, nemhiszem hogy ennyien látogatnátok a blogot, ahol a gondolataimat teszem közzé.

 10. Petr: Azt mondta Tibi, hogy azért (sem) szereti Juanitát, mert nem vicces, se nem aranyos, szépnek se szép. Na most, ha Tibi ugyan ilyen lenne akkor mi se bírnánk? :D Amúgy nem csányáztalak le ne érts félre!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here