Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Glee – 1.05.

Glee – 1.05.

4
Oszd meg!
Tudjátok, jó kritikusnak tartom magam. A legtöbb dologban észreveszem a jót és a rosszat egyaránt, és igyekszem minden perspektívából megközelíteni a dolgot. De ha a Glee-ről “kell” írnom, olyan nehezen születnek meg a szavak. Hiszen nem találok semmi rosszat, semmi negatívat. Ha valami pedig tökéletes, arról szinte felesleges is írni, a Glee pedig az. Minden szavam ami a Glee-ről szól, egyfajta áriaként élek meg, mintha egy túlbuzgó vallásos egyén lennék, akinek a Glee az istene. És tudjátok mi a legrosszabb? Hogy telnek a hetek, jönnek az újabb és újabb részek, és attól tartok mindez valóság lesz. Tudjátok, írom az 1.15. kritikáját és mindig azon nyáladzok mi mennyire jó, és nemtudok egy negatív dolgot sem kiemelni. Hát hogy leszek én így jó újságíró. Vagy kritikus? Titeket elfogott már ez az érzés a Glee-vel kapcsolatban? Hogy tökéletes és hibátlan? Vagy ti nyitotabb szemmel jártok mint én? Ha igen könyörgöm nyissátok fel az enyémet. Mert ez a show tökéletes…

A sok rizsa után jöjjön a konkrét véleményem az évad eddigi legjobb részéről. Kristen Chenoweth szerepeltetés nagyon jól jött. Amikor először néztem meg a részt felirat nélkül, volt egy gondolatom a karakterről. Mikor másodszor láttam angol felirattal, akkor már megláttam benne a jót. Most, hogy végre magyar felirattal is megnézhettem harmadszor, totál megszerettem ezt a lányt akit játszott. Az egykori lány, aki a gimnáziumban mindent elért, azon túl pedig egy nulla, aki egykori álmaiból meríti az ihletet, ahhoz hogy túlélje a napokat… Sajnálom hogy nem maradt állandó szereplő. Ráadásul rohadt jól énekelt.
A Cory-Lea szál kezelése külön aranyos, ahogy a srác “elcsábította” a lányt az megért egy misét. Nemhiába, eddig ez volt a sorozat legjobb része. Alig várom a hatodikat. Örömömre szolgál, hogy már csak kettőt kell aludni. Glee forever!
Értékelés: 10/10

674 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. “tudom, mit érzel…” Dehogy tudja, nincs is megfázva:) Bocs, ezt nem tudtam kihagyni… Egyébként én is kedvelem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here