Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Született Feleségek 6.01.

Született Feleségek 6.01.

2
Oszd meg!
És elrajtolt a 6.évad is. Az előző szezon minősíthetetlenül unalmas volt, egész egyszerűen nem méltó a Született Feleségekhez. Azonban úgy érzem, a készítők rájöttek a hibáikra, és egy olyan évadot indítottak el számunkra, amire büszkék lehetünk.
A cselekmények, a dialógusok, a komoly és a humoros jelenetek kavalkádjának váltakozása igencsak jót tett a sorozatnak, ráadásul az idei évadrejtély úgy tűnik izgalmasabb lesz, mint Dave históriája. Az új család nekem szimpatikus, Drea Matteo játéka impozáns, az újonc srác pedig nem is olyan randa. A kép alatt SPOILERESEN folytatom!
Vegyük tehát sorra a szereplőket, nézzük kivel mi történt, mi tetszett és mi nem:
– Lynette: A terhesség faktort úgy tűnik eddig jól kamatoztatják, kérdés hogy a közeljövőben hogy kezelik a helyzetet. A storyline szempontjából az lenne a legjobb ha Lynette elvetélne. Ez végre okozna valami IGAZI kavart Tom és Lynette kapcsolatában. Nekünk meg izgi perceket.
– Bree: Amennyire kedveltem Orsont a 3.évadban, annyira utálom most. Karl sokkal szimpibb. Már csak az a kérdés, Susan mit fog szólni a dologhoz. Remélem tartós lesz a kettősük.
– Gaby: Azt hiszem Ana bevetése a legjobb dolog volt, ami az 5.évadban történt. A karakter nagyon jó, a felmerülő tiniproblémák kezelése pedig nagyon fekszik Gabynak. Kíváncsi vagyok hogy bírkózik meg a dolgokkal. És persze alig várom hogy összejöjjön Johnnal… :)
– Susan/Katherine: Ahogy azt a finálé kritikában megírtam, Susan volt a menyasszony. Egész jól elszórakoztak velünk az ABC sajtósai a nyáron, csak kár volt kiadni évadvégén a hivatalos közleményt kiadni :) Örülök a Susan-Mike kettősnek, kíváncsi vagyok mihez kezdenek egymással. És persze Katherine bosszúja is érdekel :)

Összeségében az évad elindítása profin sikerült. Nem annyria mint az első négy szezon rajtja, de azóta változott a felállás, érthető ha máshogy kezelik a helyzeteket. Remélem a 6.évad él majd a lehetőségeivel és nem szúrja el.
Értékelés: 9/10

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here