Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Glee – 1.04.

Glee – 1.04.

2
Oszd meg!

Most már biztos, nézhetek akármennyi pilotot, a Glee az igazi. Ahogy tavaly is egyből a 90210 lett a favorit, idén a Glee vitte a pálmát.
A 4.rész minden volt, csak unalmas nem. Pedig amikor először átgörgettem nem lelkesedtem annyira, és paff, megnéztem magyar felirattal és rabul ejtett.

Amikor Kurt és Tina elkezdtek Beyoncéra táncolni, elfogott a mérhetetlen röhögés. Amikor Kurt bemutatta a táncát az egész suli előtt, nem tudtam visszafolytani és szinte fulladoztam. Rég nevettem ennyit egy sorozaton, mint a Glee-n. Annyira jól tudja kezelni a helyzeteket, olyan komikus jeleneteket csempész az egészbe, hogy hátast dobsz tőle simán. Amikor a focicsapat a pályán táncolt, az is megért egy misét. Egy nagyot :)
Amin még jót derültem, az Quinn terhessége. Nem pont az hogy teherbe esett, hanem ahogy. Ült a jakuzziban Finnnel, aki elélvezett. Bele a vízbe. és Quinn ettől terhes. Jómi? Az igazság az hogy Pock ejtette teherbe… De az hogy ez a hülye Finn bevette, sokat elárul a srácról. Hogy lehet valaki ennyire hülye? :)

Most elnézést kérek minden Celine Dion rajongótól, de lenne mit tanulnia Lea Michele-től. Ahogy előadta a Taking Chance-t, hát lenne mit tanulnia a világhírű énekesnőnek.
Akárhogyis, a Glee az idei legjobb újonc, remélem hogy addig fog tartani, amíg megmarad a minőség. És most úgy gondolom, nem kell félni annak a romlásától. Glee forever!
Értékelés: 10/10

2 Hozzászólások

  1. Na ez az a sorozat amelyik szerintem is megérdemli, hogy 10/10-et adtál neki. Szerdán pedig jön a hab a tortára Christine Chenoweth személyében.

  2. Remélem énekelni is fog majd Kristine :) Olyan szép hangja van! És szerintem 10/10től is többet érdemel ez a sorozat ^^

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here