Főoldal Érdekességek Ajánló Jessica Lowndes szereti Amerikát

Jessica Lowndes szereti Amerikát

2
Oszd meg!

Már a 90210-ben is nem egyszer megcsodálhattuk Jessica Lowndes zenei tehetségét, de az egy cseppet másként hatott, mint a legutóbb fellépése, ami egy sporteseményen történt. Más az, ha egy stúdióban felveszitek a hanganyagot, te meg eltátogod. És az is, ha élőben, zenei aláfestés nélkül egy ekkora szólót lenyomsz. És ő nem kapott Emmyt. Se Golden Globe-t. Se Teen Choice-ot. Se semmit. HOL VAN A SZEMETEK, AMERIKA?

743 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Tényleg nagyon szép hangja van, szerencsére még bőven van ideje befutni, még csak 21 éves. Sajnos a sztárvilág általában felkap egy-két embert és addig nyomatja, amíg az emberek meg nem unják, az új tehetségeket meg egész egyszerűen nem veszik észre eléggé. Erre példa Hayden Panettiere…nem akarom megsérteni a rajongóit, de én az ég világon semmi extrát nem látok abban a csajban, mégis a csapból is ő folyik, pedig Jessica szerintem mind színészi, mind énekesnői szempontból tehetségesebb nála.

  2. Teljesen egyetértek veeld Kitana. Hayden tényleg túl lett sztárolva… Jó, gyerekként kezdte de akkor is. Jessica tényleg jobb. De tutira fényes jövő vár rá, a 90210 csak a kezdet :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here