Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Eastwick – 1.01.

Eastwick – 1.01.

0
Oszd meg!
Amikor elkezdtek arról pletykálni, hogy elkészül a film sorozat változata, megfogadtam, nem nézem meg a nagysikerű filmet. Nem akartam lelőni a poént, mivel nag várakozásokkal tekintettem a pilot elé. Bár a főhősöket jól kiválogatták, a 2002es verzió (Marcia Cross + Kelly Rutherford + Lori Loughlin) tán jobb lett volna, de a Lindsay Price + Jamie Ray Newmann + Rebecca Romjin trióban sem csalódtam. Sőt. Egész jól eljátszották a szerepüket. A gondok inkább a forgatókönyvvel voltak.

Adott egy nő, egy szelíd újságíró, akit elnyomnak. Hirtelen pedig rájön, az akaratával képes befolyásolni a férfiakat. Miért nem lepődik meg? Miért veszi természetesnek? Hiszen nem az! Itt nagyon éreztem a logikai bukfencet. Egy ilyen témát egy dupla-pilottal kellett volna elővezetni, hogy mindent megmagyarázzanak és felépítsenek egy olyan alapot, amire lehet építeni. Mert 40 perc kevés volt arra hogy előre felépítsék. A másik két nő az erejének a megjelenését egész jól fogadta, mármint meglepettség terén.

Messze van még ez a Bűbájos boszorkák szintjétől, és nem látom benne azt sem, mitől kellene a Született Feleségek kezdeti színvonalához hasonlítani a szériát. Mert ez egyenlőre kevés. Nem mondom hogy rossz, de gyengén nyitott, de bízom benne hogy javulni fog.

Ami amúgy pozitív dolog, a pasik kiválasztása. Matt Dallas végre felnőtt szerepben, és nem fest akárhogy, bár mintha Kyle Xy-ként picit izmosabb lett volna :) Johann Urb ellen sincs semmi kifogásom, a Dirt-ben a szívembe zártam őt. A “főgonoszt” alakító Paul Gross sem volt, jól alakított ő is.

Mindent összefoglalva, nem volt rossz a nyitány, de kevésnek éreztem, néhol erőtetettnek. Nagyobb kifejtést várna az ember, ha egy ekkora témához nyúlnak hozzá a készítők.

Értékelés: 6/10

1187 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here