The Vampire Diaries – 1.02.

  0
  Oszd meg!

  Azt hiszem erre mondják azt, hogy csalódás. Az első rész nagyon pörgött és tetszett, itt pedig csak néztem ki a fejemből. Kezdetben vegyük azt, nem szeretem ha egy sorozat színvilága ennyire sötét. Jó, most egy vámpíros sztori mitől legyen tele világos jelenetekkel, ahol jól kivehető a szereplők arca, stb. De ha a Moonlight-ba meg tudták oldani, itt is tegyék meg. Mert bizotny pasi fronton bőven van látnivaló, és nemrég döbbentem rá, hogy a Nina Dobrev öccsét játszó Steven R. McQueen mennyire cuki. (baloldaliképen). Szóval, nem szeretem ha túl sötét a színvilág, ettől mintha a kedvem is lehangolódna.
  Viszont a sztori történetvezetése nem rossz. Kezdenek felszínre törni a múlt titkai, persze szép lassan csordogálnak. Egy ismerősöm MSN kiírásában láttam, “Damon az új Spike“. (Jennyébenasszem). Hát, nemtudom, ezzel nem igazán értek egyet. Egyrészt azért, mert Ian Somerhalder sokkal szexibb, másfelől meg, még Spike-ban is több érzést felfedeztem mint Damonban. Mert oké hogy vámpír, annak meg gyikolnia kell, de amit Damon csinál nekem az már sok. Vagy az ábrázolás túl naturalista, nemtudom.

  A főhősökkel végülis nincs gond, Nina Dobres év Paul Wesley
  között érzem a szikrát, a közöttük lévő harmónia pedig egyértelmű.
  Viszont Ian Somerhalder bezavarása nem szimpatikus. Szeretek a
  gonosznak drukkolni, de most nem megy. Kitudja, talán Jennynek lesz
  igaza. Damon az új Spike? Meglehet. De hogy Buffyt nem pótolja senki, az biztos.
  Ami még pozitív eseményszál, az aVicky-Jeremy vonal. Nem értem miért ciki ha vkinek a pasija 1-2 évvel fiatalabb nála. Bár lehet hogy a gimiben ez gáz, nemtudom, 3éve leérettségiztem. (elsehinnétekmi?:)) . Viszont érdekesen ábrázolják ezt a kapcsolatot, és egyre jobban érdekel mi lesz a vége.
  Értékelés: 6/10

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here