Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: The Beautiful Life – TBL

Pilotkritika: The Beautiful Life – TBL

4
Oszd meg!

Adott egy csapat modell, akik New Yorkban laknak és minden vágyuk hogy megkapják a legjobb munkákat. Van itt minden ami kell, visszatérő “öreg modell” aki időközben titokban gyereket szült, kedves modell aki jószívű, vidéki srác aki betekintést kap az életbe, gyerekmodell aki felnőtten senkinek se kell, hülye picsa modell aki túl sok ahhoz hogy kedveljük és ne feledkezzünk el a drogbáró modellről sem. Ez a felsorolást azt sejteti hogy egy nagyon izgalmas pilottal van dolgunk. Pedig nincs, mivel ez a sok összetevő nem képes arra hogy reakcióba lépjen egymással. Legalábbis az első részben nem láttam erre vonatkozó jeleket, na majd a többiből kiderül biztos :)

the-beautiful-life

Egy biztos: ez nézős lesz. És nem csak Ben miatt. Sara Paxton-t a az Aquamarine c. filmben ismertem meg, de nem is nagyon figyeltem fel rá, ha megfigyelitek a kritikámban se írtam róla. Itt azonban nagyon felhívta magára a figyelmet, pozitív értelemben. Különleges szépségről van szó, de úgy érzem egyben ő a “szomszédlány” is, akivel bármikor eltudnék beszélgetni.

Mischa Barton esetében nincs így. Egyrészt mert fulldrogos, másrészt meg túl szép ahhoz hogy igaz legyen. Akárhogyis, a sminkesek csodát műveltek vele. A színészi profizmusa pedig ismét megvolt, a karaktere jóval érdekesebb mint az OC-s sótlan Marissa. Akit még ki akartam emelni, az Corbin Bleu. Érdekes ahogy a karaktere escorttá avanzsálódik, kíváncsi vagyok meddig süllyed. Bár, jobban örültem volna ha a HSM-ből inkább Zac Efron kapja meg a szerepet. Tudom-tudom, álmodik a nyomor. De azért Corbinnal is kibékülök :)

Értékelés: 8/10

Összességében nem rossz, vannak benne érdekes dolgok. Nem egy Glee az biztos, de szerintem ez az évad nem lesz rossz. Back 9-t követelek. Vagy ha kasza lesz, Ben Halloingsworth-ot menekítsék át valahova. A Glee vagy a Született Feleségek tökéletes lesz.

4 Hozzászólások

  1. Ne is mond, én is totál elkenődtem miatta… Ma nézem meg az “utolsó” részt. Remélem előbb-utóbb a többi elkészlt rész is netre kerül

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here