Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Már megint Malcolm – 2.12.

Már megint Malcolm – 2.12.

0
Oszd meg!
Ez a sorozat egész egyszerűen megunhatatlan. Már a Gilmore Girls óta nem volt bennem ennyi várakozás, hogy 19.00. legyen és megkapjam a napi Malcolm adagom. Ez a rész, pedig a valaha volt legjobb adásba került epizód lett. Hogy miért? Íme, az indokaim :)
Malcolm: Végre szerelmes lett. Persze, még gyerek de sok munició van még a 7évadban, és szép lassan felnőnek a srácok, és jön a szerelem, a lányok a tiniproblémák. És ebből kaptunk egy kis ízelítőt. Ha ilyen lesz a levezetés a későbbiekben is, nincs okunk panaszra :)
Dewei: Komolyan mondom, eddig ez volt tán a legjobb poén az évadban. Történt ugyanis, hogy a kis Dewei anyja – Lois – azt mondta neki, ha sok bacilus éri a kezét megvakul. Ezek után a 8éves kissrác neki állt lefertőtleníteni a lakást, az apja meg kicsit aggódott, Lois meg, amiket benyögött: “A sütőben is sok a baci“. Meg még hogy “Megvárom míg kitakarítja a fürdőt“. Dőltem a röhögéstől és vagy háromszor tekertem vissza. (Mégmindigszeretemat-hometévémet).
Reese: Már megint megverte egy lány. Hehe :) Ez azért olyan poéonos, mert ő a suli réme, akit mindenki elgyepál ^^
Francis: Na ez is nagy volt. Hal végre apaként viselkedett, aminek következményeképp szerencsétlen srácot tuti halálra verik a katonai suliban :)
Akárhogyis, ebben a sorozatban eddig még nem volt unalmas epizód, és remélem tartja ezt a remek színvonalat a továbbiakban is. Te jó ég, még 21 óra és 45perc van hátra a következő adagomig… :)
Értékelés: 10/10
766 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here