Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Wizards of Waverly Place – 2.01. & 2.02.

Wizards of Waverly Place – 2.01. & 2.02.

0
Oszd meg!
Azt hiszem az idő múlása jót tesz a sorozatnak. Mármint, a második évaddal mintha valami jobbat kaptunk volna, mint korábban. Úgy tűnik nemhiába kapott Emmy-t, mint a legjobb gyereksorozat, és Selena Gomez is megérdemelte az Alma Awards-béli győzelmet.
Megvan a sajátos hangulata az egésznek, a karakterek pedig kellően sablonosak ahhoz hogy kedveljük őket. A karakterfejlődés ábrázolása pedig különösen jól sikerült nekik. Az első évadban volt egy Quinceanera-s rész, amiben Alex a világért sem vett volna fel egy rózsaszín hercegnőruhát. A naplójában azonban leírta, vágyik rá. Ezzel szerintem Alex nőiesédését akarták kifejezni, és igen ötletes módon. Nem volt túl hivalkodó a dolog, és kellő támpontot adott egy jó epizód alapkonfliktusának. Ráadásul ha beteszik Gigi-t, az alapból rossz rész nem lehet. Leginkább nem is Gigi a vicces, hanem a csatlósai. Amikor tényleg leborotválták a hajuk és cipővel a kezükben jártak-keltek, akkor nagyot nevettem. Justin és Max is kezd fejlődni, ráadásul David Henrie kezd egyre férfiasabb lenni, aminek köszönhetően egyre vonzóbb látványt nyújt a képernyő előtt ülőknek. Amit sajnálok, hogy az első részekben nem láttam a srácok apját, Jerryt. Önmagában ugyanis az anyuka – Teresa – nem elég szórakoztató. Legalábbis eddig.
Már a Hannah Montana esetében is megemlítettem, de itt sem mehetek el szó nélkül a szinkron mellett. Ugyanis itt is nagyon minőségi, bár ebben nagy szerepe van annak, hogy tulajdonképpen a HM-es hangok többsége dolgozik itt is. De ez engem nem zavar, ameddig minőségi munkát hoznak létre.
Eddig jól nyitott tehát a 2.évad, kíváncsi vagyok hogy oldják majd meg a későbbi részeket. Hiszen a Hannah Montana a 4.évaddal végetér Amerikában, lehet hogy a WOWP veszi majd át a gyereksorozatok koronáját? Szerintem jó esélye van rá, lévén a JONAS lényegében megbukott, a The Suite Life of Deck bár jól teljesít, de semmi extra. Tán még a Sonny With a Chance-nak van esélye. De akárhogyis, ez még a jövő zenéje…:)
Értékelés: 8/10

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here