Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Hannah Montana – 3.01. & 3.02.

Hannah Montana – 3.01. & 3.02.

0
Oszd meg!

Akárki akármit mond, szerintem  a Hannah Montana a legjobb disney sorozat. Korábban csak a Lizzy McGuire volt az, ami hasonló minőséget tudott produkálni. A harmadik évad is hozta ugyanazt a szintet, amit korábban már megszokhattunk.

hannah-montana-s3

A történeteket szokás szerint jól megírták, családcentrikus maradt ami külön pozitívum. Jó, a disney mindig olyan, de a HM-ben úgy eltudják rejteni az utalásokat hogy az ne legyen visszatetsző és taszító, és könnyen megemészthessük.

Miley Cyrus nem egy JessicaLowndes, de abban amit csinál tud olyan kiemelkedőt nyújtani mint a 90210 dívája. Akiről kevés szó esik, az Moises Arias, aki remekül hozza az idegesítő Rico figuráját. Sőt, talán ő a legvicesebb eleme is a sorozatnak, nem véletlen hogy mellékszereplőből elő léptették főszereplővé.

Összességében elmondhatom, nem csalódtam a harmadik évadban sem. A HM továbbra is a kedvencek közé fog tartozni, és azon kevés sorozatok közé emelem, amik magyarul jobban tetszenek mint angolul. Mert itt igazán minőségi szinkron született meg, ami a mai magyar viszonyok között sajnos ritkaságszámba megy

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here