Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika 90210 – 2×02 – To Sext or Not to Sext

90210 – 2×02 – To Sext or Not to Sext

1
Oszd meg!

El se hiszem, de úgy tűnik visszatért a 90210 minősége!. A múltheti rész tragikuma után kaptunk egy kiváló részt, ami talán az első évadosakat is felülmúlta. Jó, ehhez nagyrészt hozzájárult két dolog: Matt Lanter félmeztelen + Akárki akármit is mond, én bírom Annie-t, szerintem igenis jó amit Shanea Grimes csinál. És a karaktere is tetszik, örülök hogy ilyen drasztikus változtatásokat eszközöltek. Ez a pucér képes botrány pedig még jobbá tette az egészet.

90210-annie

Ráadásul az, hogy kiderült Teddy látta a balesetet, rátett egy nagy lapáttal. Úgy tűnik a tavalyi év Adriannáé volt dráma téren, idén Annie lesz a nyertes. A kérdés csupán annyi, Grimes kitud-e magából sajtolni annyi tehetséget, hogy elvigye az évadot a hátán. Mert a meglepetés erejének farvizén nem sokáig lehet szörfölni.

A Navid-Ade szál is kezd egyre kiforrottabb és jobb lenni. Mármint, örülök hogy Navid kezd végre “tökösödni” és nem olyan nyámnyila mint tavaly. Jen is nagyon kavar, és a Naomi-Liam szál meg külön érdekes.

Azt hiszem kezd visszatalálni a 90210 a kiinduló ponthoz. A tavalyi újoncok közül ez lett a kedvencem, szívből remélem hogy idén is bebizonyítja, méltó a BH90210 egykori nevére

738 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here