Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Zack és Cody élete – 1.01.

Zack és Cody élete – 1.01.

3
Oszd meg!
Már régóta várok a premierre. Még anno, elvetemült HSM imádatom közepette cuppantam rá a sorozatra, Ashley Tisdale miatt. Megnéztem annak idején pár részt angolul, és már akkor is tetszett. Azonban, a pilot jóval gyengébben teljesített mint a későbbi részek. Persze, tudom hogy nagyon nem én vagyok a célközönség :)
Mivel egy Disney sorozatról van szó, a tanító jelleg szerepel a fontossági lista első helyén, de ez a “fujj paprazzik, meg szobafogság ha rosszat teszel” és egyéb – amúgy tök normális – dolgok kicsit hülyén jöttek le. Megvolt a rész feelingje, és ha lesz időm követni is fogom a sorozatot, csak egy picikét jobbra számítottam. De bízom benne hogy a későbbi részek az én tetszésemet is maximálisan elnyerik!

A Spourse ikrek pedig nagyon jók, a magyarhangjaikat inkább nem illetném kritikával, mert amit leműveltek az bizony kritikán aluli. A srácokat már az Adam Sandler filmben kiszúrtam magamnak, azóta pedig mégjobbak lettek. Ashley Tisdale hozta a szokásost, egy tuti, ebben a karakterben nem sok kihívás van, no nem mintha egy sablondisneysorozat-ban bárkit színészi kihívás elé állítanának a kreátorok. De – talán – ezért is szeretjük őket nem?
Összeségében elmondható, egy aranyos sorozatról van szó, ami minden bizonnyal nem váltja meg a világot – mint ahogy Amerikában sem tette – de arra képeshogy néhány szelíd mosolyt az arcunkra varázsoljon.
Értékelés: 6/10

1218 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here