Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Gossip Girl – 3.01.

Gossip Girl – 3.01.

4
Oszd meg!
Mielőtt nekiültem a kritikának, elkezdtem azon gondolkodni, hogy jellemezzem majd. Mármint, ha egy szóval akarnám kifejezni akkor mégis mit mondhatnék… Lássuk csak: Szánalmas? Semmitmondó? Unalmas? Inspirációmentes? Nem is tudom melyik illene rá a legjobban. Szerintetek?
Oké-oké,minden tinisorozat átesik ezen. Vége a középsulinak és az egyetemi részek mindig szarok. De még a suliban sem vagyunk, már uncsi az egész. A szereplők szinte minden normális és szimpatikus érzést kiöltek magukból, a sorozat írói meg csak ülnek egy nagy szobában, halmozzák a kliséket és rá kell jönniük hogy egyik sem izgalmas.
Múltból előbukkanó fiú aki minden bizonnyal a pénzt keresi szüleiben? Csaknem 90210, 1.évad, Josh Henderson… Ráadásul kicsit kezdem unni a gazdagok óriási gondjait. Jó, a milliók mögött ott van az, hogy “apuci nem áll szóba velem, jujj”. Ráadásul Serena indoka a “sztárságra” hogy az apja felfigyeljen rá. Eközben meg a fél világ – mint már három éve folyamatosan – Serenáért aggódik és picsog.

Az epizód egyetlen fénypontja Joanna Garcia volt, aki színt vitt ebbe a szürke, semmitmondó világba. A karakterében már most látom a lehetőségeket, de ismerve az írók kifejletlen eszközeit az izgalom fenntartására, kénytelen vagyok azt hinni, Joanna csak égeti magát ebben a katyvaszban, ami egykoron a legjobbak közé tartozott.
Nagyon sajnálom hogy nem a Privileged élte túl a tavalyi évet, a Gossip Girl simán kaszát érdemelt volna. Már csak egy valamiben bízom: az Michelle Tratchberg. A 3.02.ben már benne lesz, remélem odacsap és végre, valami izgalmas keveredik ki a dolgokból. Álmodik a nyomor tudom, de kérlek, ne keltsetek fel…. :)
Értékelés: 2/10

521 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Nekem ez a rész is tetszett…bár Chuck és Blair hülye játékát nem értem…semmi értelme…de az az új csaj tényleg jó volt…meeeg én még arra vagyok nagyon kíváncsi hogy vajon mit fog csinálni Scott…:) Na de úgy összességében nekem tetszett :P

  2. C és B játéka végülis érthető. A 2.évadban azért nem jöttek össze mert unatkoznának a játékok nélkül, ha nem lenne kivel “harcolni”. Legalább így magyarázták, asszem a 10.rész környékén :)

    Scott szerintem csak a pénzre hajt. Kétlem hogy a család iránti vágy hajtaná… :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here