Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Glee 1×02 – Showmance

Glee 1×02 – Showmance

2
Oszd meg!

OMG. Most fejeztem be, és már most minden bajom van, annyira messze van még a folytatás. Na jó “csak” 2nap de amilyen lassan készülnek a feliratok… Annyira nagy volt ez a rész is, totálisan kielégítette a nyár óta tartó várakozást a Glee iránt.

glee-showmance

Különösen tetszik ahogy a szex témával bánnak az írók. Mert igenis eltudom képzelni hogy Amerikában ez a felfogás képviseltesse magát az iskolában. Ennek eredményeképp pedig milyen pasik szabadulnak a nagyvilágba felnőttként? Akik attól elélveznek ha ráfeküdnek valakire vagy egy lufihoz dörzsölik az altestüket. Szóval, ez a rész nagyon tetszett a sorozatban, hogy megmutatta Amerikának azt az arcát, amit bizony nem reklámoznak egy imázsfilmben sem. A “Push It” dal pedig külön óriási volt, a koreográfiával együtt. A tolókocsis srác pedig, az isteni. Ahogy ott gurul a jelenetekben, nagyon nagy! A többiek se rosszak, sőt. Mindenki egyéniség, ez pedig ritka dolog egy sorozatban!

Akiért még totál odavagyok, az Jane Lynch, azaz Sue, a pompomlányok edzője. Azok a beszólások, a hozzáállása a dolgokhoz, a hatalmi pozíciójának megőrzése, tökéletesen elegendő a szórakoztatáshoz. Ráadásul ezzel “szemben áll” főhősünk, Matthew Morrison (Will) aki a tanítást tartja elsőnek. Szóval ezen ellentétes pontoknak a találkozása megadja számunkra a szórakoztatás legélvezetesebb formáját.

Végre egy sorozat ahol nem százszor elcsépelt dolgokat látunk, egy sorozat amiben énekelnek – és nem is akárhogy! – és táncolnak. Komolyan mondom, ezt nekem találták ki!

604 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Nekem is nagyon tetszik a sorozat és annak is örülök, hogy nem csak százéves dalokat énekelnek, hanem olyanokat is amelyeket én is ismerek.
    Egyébként szerintem azért ne hidd, hogy az amerikai tinik 16 évesen nem tudják, hogy mi mire való és nem is csinálják, csak ott kint nagyobbak a szélsőségek.

  2. Laci: Persze, tudom hogy ők is csinálják 16évesen, de azért ez így cseppet más, hogy ennyire nyilvánvalóan megmutatják a szélsőségeket.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here