Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Melrose Place – 1.01.

Melrose Place – 1.01.

12
Oszd meg!
Amióta meghallottam hogy ennek is elkészül a remake-je, azóta várom az elkészültét. Felvillanyozódva ültem neki a résznek, és talán ez volt a gond. A magas elvárás, amit bizony csalódás követett. Pedig logikusan belegondolva, nem is volt ez olyan rossz. Csak … kicsit erőltett.
Az eredeti szériában a kedvencem Laura Leighton és Kristin Davis karaktere volt, igazi rosszlányok, akiket végül a szerelem hajszolt a halálba.És láss csodát, Sidney feltámadt. De minek? Hogy ismét meghaljon? Persze megértem, valahogy el kellett indítani a sorozatot, de miért Sidneyt kellett feláldozni? Sok mindent ki tudtak volna hozni Laura Leighton karakteréből, ami a korai elhalálozás miatt már nemhiszem hogy megvalósítható lenne. Ráadásul így az egésznek olyan “Született Feleségek illata van“, mintha onnan csórták volna az évadrejtély szálát…

Annak azért örülök hogy a ház ugyanaz, a lakói pedig bár változtak, ugyanolyan érdekesek maradtak mint annak idején. Michael, azaz Thomas Calabro pedig még mindig olyan huncut és vonzó mint korábban volt. Aki még nagyon bejön, az Shaun Sipos, és nem csak azért mert szőke és izmos :) Még a kínai doktornő karaktere is érdekes, persze már az elején nyilvánvaló volt hogy elmegy pénzért a sráccal, de ezt a szálat jól kezelték. Ashlee Simpson-nak nem sok terep jutott, de gyanítom fog még meglepetéseket okozni… Az első rész nem fogott meg annyira, de adok esélyt a folytatásnak. Melrose Place, jövőhéten találkozunk!
Értékelés: 7/10

12 Hozzászólások

 1. Én csalódtam a pilotban. Annyira nem jött be, de adok neki még esélyt. :)
  Shaun Sipos tényleg jó benne, a Rém Rendetlen család óta nagyon bírom őt. :D

 2. Ez a több szálon futó kavarósdi engem rohadtul idegesít, kaptunk egy amerikai barátok köztöt, és mivel én hazaszerető vagyok, akkor már inkább nézem a magyar, mint a külföldi szart. XD

  Ebből lehetett szűrni, hogy nekem nem tetszett.

 3. Hello! Írtad hozzám hogy szeretnél egy linkcserét én azt mondom benne lennék egy elite cserében is ha te is további szép napot.

 4. Juice: Hihetelen hogy van még valaki aki nézte azt a sorozatot ^^ Mert én imádtam, egyedi humora volt, de nekem bejött. És nem csak a srácok miatt :) Én is úgy vagyok vele, kap még egy esélyt, amit remélhetőleg nem baltáz el.

  M: Hát, ha aztnézed a 90210 is ilyen, az is több szálon fut :)

  Ildi: Köszi szépen a cserét, ma délután kiteszem az oldalad!

 5. Összehasonlítva a tavalyi 90210 premierrel, ez sokkal jobb volt. Jobban kidolgozottabbak a karakterek, a sztori is érdekesebbnek tűnik.
  Szerintem egyáltalán nincs “Született Feleségek illata”… oké, meghal valaki az első részben. Bumm, ez Sydney. Úgyis ha olvastad a neten közzétet infókat, kiderül hogy nem lesz hosszú titok Sydney túléléséből és meggyilkolásából sem. És éppen ezért szerettem a Melroset, mert tudott pörgős lenni, de lehetett követni is, ha nem néztél meg pár részt!
  A favorit karakterek Ella, Auggie és Jonah, de ez a Violet is érdekesnek tűnik, miután elcsórta azt a képet…XD

 6. Igazából én is csalódtam a pilotban. persze tudom hogy azért 45percben nem éehet annyi mindent kifejteni, de nekem kicsit kavaros volt az egész. Egyébbként a karakterek nagyon érdekesek. Ám ott van Ashlee Simpson, akit már annak idején a 7. mennyországban is rüheltem, de már az előzetesek alapján is látni lehetett hogy nagyon nem tanult meg színészkedni azóta. Egyébbként szerintem meg nem születettfeleségek szagú, talán egy kicsit, nekem visszaemlékezések miatt egy kicsit lostos :D egyébbként látni lehet benne a potenciát, és remélem hogy valamit azért csak sikerül kihozni belőle.

 7. DH style? Rémlik hogy első rész végén koccintottak a feleségek? Mert meghalt valaki akiről nem hitték volna? És vajon kitette? Évadrejtély? Nocsak! :)
  Ashlee tényleg nem színésznőnek született. Hovatovább énekesnőként se valami nagyszám szerintem.

 8. Háát… amúgy van ilyen szokás – főleg Amerikában tejredt el – hogy a halotti toron, vagy a temetést követő héten koccintanak az elhunyt emlékére, felidézik a közös emlékeket… szóval ez egyáltalán nem utánzás. Az se lenne az hogy ha pl. elütnének egy öreg asszonyt. Ilyen is volt a DHW-ban, de millió másik sorozatban is!

  A második rész sokkal jobb volt, ütesebb mint az első, innen látszik hogy ez egy igazi primietime soap, szóval még csak most fog beindulni…! :)

  Amúgy a második rész sokkal jobb volt, mint az első, érdemes megnézni. A vége nagyon érdekes lett, tuti nézem tovább. Erről a részről látszik az, hogy ez egy igazi primetime soap és csak most fog beindulni…! :)

 9. hát, nekem kicsit DH utánérzés jött le, persze ez mindenkinél más :)

  Kíváncsian várom én is a második részt, már a gépen várja hogy megnézzem. Kedden meg is teszem ^^

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here