Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Gossip Girl – “Valley Girls”

Gossip Girl – “Valley Girls”

0
Oszd meg!
Kicsit gondban voltam, hogy melyik kategóriába ezt a bejegyzést, de végül úgyláttam jónak ha a Pilot-ba kerül, lévén ez egy backdoor pilot volt :) A Gossip Girl 2. évadjának 24. epizódjában ugyanis bemutatkozott a CW idei egyik pilotterve, a “Lily”, ami Lily Van der Woodsen fiatalkori éveit mutatta volna be, a ’80as évek varázslatos világában. A készítők úgylátták legjobbnak, ha a pilot-ot bemutatják a sorozatban, de eredményül azt kapták, hogy a nézők nem kíváncsiak Lily fiatalkorára. Aminek én speciel örülök.
Történik épp elég érdekes dolog Lily jelenében, de ha vegyítik ezt a múlttal, egy nagy kotyvaszt kapunk végeredményül, amiben nem tudjuk most mi van, mikor és miért. Persze ha ez csak egy tévéfilmnek készült volna, vagy folytatódna a Gossip Girl-ben az emlékezés nem zavarna, mert egy igencsak izgalmas és összetett epizóddal álltunk szemben, aminek köszönhetően jobban tudjuk értelmezni Lily igencsak bonyolult figuráját a “jelenben”. Szóval, én örülök hogy nem lett belőle külön sorozat :)
Egyébként Brittany Snow csodálatos volt, és gyönyörű, sajnálom hogy előtték őt Lilynek. Hogy miért? Mert így már nem kerülhet be a Gossip Girl-be, pedig igazán ránkférne egy ilyen energikus frissítés, mert kétlem hogy Hilary Duff képes lenne feltüzelni a társaságot :)
Értékelés: 8/10

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here