Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Nancy ül a fűben – 4.01.

Nancy ül a fűben – 4.01.

2
Oszd meg!
Hú, de régóta nem láttam Nancyt, legalább egy éve jegelem a témát. Annak idején egyben megnéztem az első három évadot, és kivártam a Nancyt, és csak tologatom, tologatom de elég volt, ideje volt már a tettek mezejére lépni. Csak azt nem tudom jó döntést hoztam-e: ez a Nancy, nem az a Nancy akit én megszerettem.
Az elmúlt években a sorozat rengeteget változott, de ez beírható az idő múlásának a számlájára is. Kezdetben annyira szimpatikus volt, hogy Nancy kicsiben nyomult, és tényleg csak azért dolgozott hogy a gyerekeit felnevelhesse, de ez a kezdeti terv a 4.évadra odáig süllyedt, hogy Nancy pénzhajhászabb lett mint valaha. Oké, ez az üzlet velejárója (gondolomén:p) csak a számomra szimpatikus kezdeti történetívet ez a tényező teljesen átszabta.
A 4.évadra Nancy ráadásul elköltözik, méghozzá a mexicoi határra, és előveszik a szokásos sztereotípiákat a mexicoi nyomorról, az ottani drogbizniszről, és spanyolul próbálak hadoválni, ami még unszimpatiksabbá teszi a történetet.
De hogy valami poztívat is említsek: Hunter Parrish több mint dögös, nagyon felnőtt az elmúlt évek alatt, a sorozat humora nagyrészt megmaradt, és ez mégiscsak Nancy, aki még mindig a fűben űl … csak kicsit másképp.
Sebaj, azérz nézem tovább, úgy hallottam lesz pár erotikus Hunter Parrish jelenet… :) Majd még jelentekzem kritikával ^^
Értékelés: 6/10
787 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. na én 7nap alatt letudtam az első négy évadot… most kezdem az ötödiket és nagyon tetszik szerintem nem süllyedt semmi sehova ez az én véleményem :-D am jó az oldal a DH-s is de KÉNE MÉÉÉÉG FRISS!!!!!!

  2. Ízlések és pofonok, nekem az első évad részei jöbben bejöttek :)

    Őszintén szólva a DH-s oldalamhoz semmi kedvem, és mivel az utóbbi napokban pihentem, a barátaimmal voltam és dolgoztam is, nemigazán volt időm/kedvem frissíteni. Nyár van mindenkinek ^^

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here