Privileged: Kritika a sorozat fináléjáról!

  0
  Oszd meg!

  És ennyi. Hölgyeim és uraim, a Privileged kivégezve. Szó szerint és pejoratív értelemben egyaránt. Több rész nem készül, a hülye CW nem kér belőle. Pedig ami engem illet, éveken át elnézném. Annyira egyedi a sorozat, tök jó a hangulata, királyak a színészek, csodálatos a körítés. Hiányozni fog a Privileged!

  privileged

  Anno azt olvastam, hogy nem lett normálisan lezárva. Nos, szerintem a lehető legtöbb drámai elem szálát elvarrták. Az már korábban is egyértelmű volt, hogy Megan és Will bármennyire is cukik együtt, nem illenek össze. És nem szakítottak, de ha Will öt perc múlva beállít majd Meghanhoz (a képzeletemben^^) akkor szakít vele. És ez így jó.

  Rose és Luis végkifejletének is örülök. Nem elég hogy annyira katolikus hogy nem szexel a házasságig, de még homofób is. Na szép. Nem ilyen pasit érdemel a lány! Rose volt egyébként végig a kedvencem, most pedig Zach-hel olyan kis cukik, legalább nekik boldog lett a vég.

  Mindent összevetve, szerintem egész jól lezárták a sorozatot. Habár a vége felé érezni lehetett egy csöpp gyengülést, de az utolsó részre erőre kaptak, és visszatért a pilot lendülete, amit Robert Buckley felbukkanása jócskán feldobott. Szóval, hiányozni fog a sorozat, örültem volna egy második évadnak. De hát, ez van, ezt kell szeretni. Hiányozni fogsz Megan, Rose, Sage, Eleanor, Marco, Charlie és Will.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here