Főoldal Érdekességek Ajánló RBD – Rebelde

RBD – Rebelde

3
Oszd meg!

Ahogy korábban ígértem, nem ússzátok meg RBD nélkül... :) Íme, a csapat első dala, a Rebelde, ami a telenovella főcímdala is volt egyébként. Videoklippet nemtaláltam sajnos, amit meg igen, azt csak az amerikaiak nézhetik meg, szívás… :p
De íme, két változata a Rebeldének. Először egy élő video, ami a Hollywoodi koncerten hangzott el. Egyébiránt, ezt a koncertet élőben közvetítették Mexicoban, a koncertre az összes jegy elkelt, és meg is jelent egy album, ami az élő felvételeket tartalmazza :) Igen, vannak hamis hangok, de őszinte leszek: i don’t care. Why? Because THIS IS RBD!!!! :)
A második video pedig a Rebelde főcímvideója, a Rebelde c. dallal :) És meilőtt megkérdeznétek, a novella mind a 415 részét (3évados) nem néztem végig, de megrendeltem DVD-n a vágott verziót, az első évad letudva, spanyol hang, angol felirat, yeah :p Amúgy imádtam!
Oh, és kérek kritikát is a dalról, kíváncsi vagyok a véleményetekre!

983 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. írtad h megvan a sori, noss a vidik alapján engem lehet h érdekelne… nem tudnád nekem átmásolni vhogy? hány dvd-re fér rá?

  2. Bonnie: r_tibi@citromail.hu ra írj e-mailt és megbeszéljük a részleteket!

    Szissz: De, ez az a klip! Köszi! youtube-on nemtaláltam meg :)
    És én se tudok elfogulatlan lenni :) Egyébiránt én is szeretem a spanyol zenét, nők közül pl.: Chenoa az egyik kedvenc, pasikból bejönnek Luis Fonsi dalai, vagy Juanes… EGy csomó van ami tetszik, néha még az MDO is, pedig ők aztán nyáltenger a javából:D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here