Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Privileged – 1.09.

Privileged – 1.09.

0
Oszd meg!
Azt hiszem eddig ez volt a legjobb epizód. Nah igen, fel tudja dobni a részt, ha összejön a tündérhercegnő (Joanna Garcia) és az ő hercege (Brian Hallisay)… De rég láttam már ilyen romantikus összeborulást. Mármint, semmi szerelmesregénybe illő nem történt, de mégis, a maga nemében olyan romantikus volt ahogy Will odament Meganhez, és tudni lehetett hogy mit akar, de még Megan se merte elhinni hogy megtörténthet… :)

Egyébként, Megan jelleme különösen tetszik. Egy igazi lojális csaj, akinek megvannak az álmai, és úgy küzd értük hogy közben nem tapos el senkit. Valljuk be, ez a mai világban igenis furcsának hat, hiszen kevesen foglalkoznak azzal kit sodornak el az ő céljük érdekében. Szóval, ez a fordulat egy külön plussz pont a sorozatnak, aminek amúgy is van már egy rakat… :)
A naprakészség is tetszett a részben, még Perez Hilton felbukkanása is normális keretek között maradt, bár nagyon nemértem miért kell egy bloggert sztárrá emelni. Én most megígérem nektek, ha hívnak a Barátok köztbe, nemet mondok… :) Sage és Rose sztárrá válására kíváncsi leszek, nem tudom hogy alakul, de végig itt leszek hogy kiderüljön ^^ Ha minden jól alakul, péntekre a végére is érek. És akkor nem lesz több Privileged… Stupid CW…
Értékelés: 10/10

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here