Főoldal Hírek Good Luck Charlie – Indul a forgatás!

Good Luck Charlie – Indul a forgatás!

0
Oszd meg!
Good Luck Charlie - A Disney új sorozataAugusztusban indul az új Disney Channel sorozat, a Good Luck Charlie forgatása, amiben az egyik Jonas Brothers is kap majd egy apróbb szerepet. A világkörüli premier pedig 2010ben várható a Disney Channel-en.
A sorozat főszereplője Bridgit Mendler lesz, aki két epizódon át játszott a J.O.N.A.S. című sorozatban de a Wizards of Waverly Place-ben szerepel mint Julie, ahol épp a férfi főszereplővel, Justinnal (David Henrie) volt románca. A Good Luck Charlie további szereplői Jason Dolley, a Hatching Pete c. disney filmmel hóított, Bradley Steven Perry, Eric Allan Kramer a CSI-ből és Leigh Allen Byker a Will és Grace egyik szereplői.
A sorozat a két tizenéves TEddy és Casey életét követi majd végig, és 10éves öccsüket Gabe-ét. Amikor a szülők viszatérnének a munkába, megszületik Charlotte azaz Charlie, a kistestvérük. Ezek után nincs megállás, pelus-cserélés, bögöfő baba, gyerekvigyázás tölti ki majd a tinédzser éveket…
Végre! Azt kell hogy mondjam VÉGRE! Egy normális disney sorozat következik, ahol nem varázsolnak, nem sztár senki, nem laknak egy jachton. Nem, ez csak egy normális család aminek az érkezését fenekestül felforgatja egy kisgyerek érkezése. Nem titkolom, egy új Lizzy McGuir-re vágyom. Szerintem megkapom… :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here