Herbie: Fully Loaded – Kicsi Kocsi (2005)

2
Ilyen az ha túl nagy elvárásokkal ülsz le egy film elé, meglepődsz amikor nem teljesíti azokat. Pedig ez még Lindsay Lohan sikerkorszakában készült, az újabb filmjeit talán meg se nézném :)
Egész egyszerűen tele volt olyan elemekkel amik mintha kiírták volna a képernyő aljára, 12 éven felülieknek nem ajánlott… A sztori annyira klisés volt, és tudjátok hogy ez nem szokott zavarni, de itt nagyon befigyelt a dolog, mert az első percben tudtad mi lesz az utolsóban, de az odáig elvezető út nem tartogatott semmi meglepetést vagy érzelmi kitörést okozó pillanatokat. Minden úgy volt ahogy a nagykönyvben megvan írva, a lány aki harcol az álmaiért, a váratlan pillanatok pedig meghozzák számára a sikert, apja őszinte megbecsülését és a szerelmet is. Akkor mégis hol hibázott?
Még azt se mondhatom hogy Lindsay Lohan volt a bűnbak. Mert jól előadta Maggie karakterét, szinte el is felejtettem hogy akkoriban voltak a nagy botrányai.. Justin Long meg kifejezetten tetszett a romantikus főhős szerepében, ügyes váltás volt ez a Nem kellesz eléggé-hez képest, habár az pár évvel később született meg. Matt Dillon is ügyesen hozta a "főgonosz" szerepét…
Szóval, nem találom a hibát, de mégis ott van, láthatatlanul, szinte sunnyogva teszi tönkre az élményt. Talán majd ti megoldjátok a dolgot. Nektek mi nem tetszett a filmben? És mi tetszett?
Értékelés: 5/10

1094 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.2 hozzászólás

  1. éppen csak belenéztem ebbe a filmbe, de ajánlom Lindsay-től az anya lánya unokáját. ha nem is Lindsay alakítása hanem maga a film tetszett meg persze mindent megnézek amiben jane fonda benne van

  2. Már láttam azt a filmet, és nagyon tetszett. Mármint ahogy végig jött az érzelmi feszültség, hogy tényleg megerőszakolták-e Lindsayt vagy csak tettett… Felicity is nagyot játszott benne :)

Leave A Reply