Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Herbie: Fully Loaded – Kicsi Kocsi (2005)

Herbie: Fully Loaded – Kicsi Kocsi (2005)

2
Oszd meg!
Ilyen az ha túl nagy elvárásokkal ülsz le egy film elé, meglepődsz amikor nem teljesíti azokat. Pedig ez még Lindsay Lohan sikerkorszakában készült, az újabb filmjeit talán meg se nézném :)
Egész egyszerűen tele volt olyan elemekkel amik mintha kiírták volna a képernyő aljára, 12 éven felülieknek nem ajánlott… A sztori annyira klisés volt, és tudjátok hogy ez nem szokott zavarni, de itt nagyon befigyelt a dolog, mert az első percben tudtad mi lesz az utolsóban, de az odáig elvezető út nem tartogatott semmi meglepetést vagy érzelmi kitörést okozó pillanatokat. Minden úgy volt ahogy a nagykönyvben megvan írva, a lány aki harcol az álmaiért, a váratlan pillanatok pedig meghozzák számára a sikert, apja őszinte megbecsülését és a szerelmet is. Akkor mégis hol hibázott?
Még azt se mondhatom hogy Lindsay Lohan volt a bűnbak. Mert jól előadta Maggie karakterét, szinte el is felejtettem hogy akkoriban voltak a nagy botrányai.. Justin Long meg kifejezetten tetszett a romantikus főhős szerepében, ügyes váltás volt ez a Nem kellesz eléggé-hez képest, habár az pár évvel később született meg. Matt Dillon is ügyesen hozta a "főgonosz" szerepét…
Szóval, nem találom a hibát, de mégis ott van, láthatatlanul, szinte sunnyogva teszi tönkre az élményt. Talán majd ti megoldjátok a dolgot. Nektek mi nem tetszett a filmben? És mi tetszett?
Értékelés: 5/10

1218 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. éppen csak belenéztem ebbe a filmbe, de ajánlom Lindsay-től az anya lánya unokáját. ha nem is Lindsay alakítása hanem maga a film tetszett meg persze mindent megnézek amiben jane fonda benne van

  2. Már láttam azt a filmet, és nagyon tetszett. Mármint ahogy végig jött az érzelmi feszültség, hogy tényleg megerőszakolták-e Lindsayt vagy csak tettett… Felicity is nagyot játszott benne :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here