Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Pimaszok – 3.24.

Pimaszok – 3.24.

4
Oszd meg!
Hát ez is véget ért. És azóta is hiányzik :( Nagyon kellemes kis sorozat volt, ami minden nap elhozta a funny feeling-et. De egyszer minden jó vége szakad. De hogy így? Mindenféle normális lezárás nélkül? Ez fájt.
Nehéz a továbblépés ha meghal a férjed és van 3 kamaszgyereked, de Kate-nek sikerült, talált egy új férfit az életében. 1-1 ügyes vágással pedig meg tudták volna oldani hogy happy-end legyen a vége. Ha tudom hogy ez lesz a vége, lekapcsolom ott hogy a gyerekek örülnek az anyjuk boldogságának. De sajnos ennyi nem volt elég a készítőknek, és elrontották a finálé élményt., pedig tudták hogy véget ér a nóta az éved végén Amit egyébként nagyon sajnálok.
A végére egész jól megkedveltem nagyapót és CJ-t, utóbbin pedig egy tökéletes karakterfejlődést hajtottak végre, úgy hogy megmaradt az eredeti “idióta” én is. Zseniális. A gyerekek közül sokat nevettem Bridget-en, úgy tudok nevetni a szőke beszólásokon.
Összeségében az egész sorozatot nagyon átírta John Ritter halála, de úgyérzem a lehetőségeken mérten jól kijöttek a kemény szituációból. Egy nagyon kedves és aranyos sorozat lett végül belőle, amit bárkinek ajánlok kortól, nemtől függetlenül. Csak az utolsó résznél kapcsoljátok le a vége előtt 2perccel, kellemesebb szájízzel fogtok felülni a fotelből, higgyétek el nekem :)
Értékelés: 6/10 (az utolsó 2perc miatt…)
1051 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Helga: Kiderült hogy ED megkapta álmai állását New York-ban és oda szeretne költözni, de nem tudja mit tegyen a Kate-el való kapcsolata miatt. És nem tudtuk meg hogy 1ütt maradnak-e, Kate és a család költözik-e vagy szakítanak. Semmi se derült ki :(

  2. Mekkora állatok járnak erre az oldalra :S Nem csodálkoznék ha az ilyenek miatt szegény Tibi bezárna…

  3. Adél: Elviseltem ettől nagyobb rohamokat is :) Már vagy 5éve jelen vagyok a netes életben, és mindig megvolt a véleményem azokról a dolgokról amikről más hallgat vagy hazudna.
    Szóval ne aggódj, nem zárok be :) De köszi szépen az üzeneted, örülök hogy van azért aki még kedvel ^^

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here