Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Princess Protection Program (2009)

Princess Protection Program (2009)

5
Oszd meg!
Princess Protection Program
Bocsi a késért!Ez de gázos filmnézés volt :) Letöltöttem, elkezdtem nézni angolul. Nem értettem sokat. Elkezdtem kutatni felirat után, és egyik se passzolt ahhoz amit letöltöttem. Utána pedig elkezdtem letölteni újra a filmet, amihez volt angol felirat. Erre nem az utolsó százalékoknál ment el a netem 10percre? 96%on!!! Utána jött a torrent. És így ma megnéztem. Még egy filmért se hajtottam ennyire. De megérte :)
Tipikus Disney. Erre van most szükségem. Selena Gomez és Demi Lovato pedig tökéletes alanyok arra hogy kikapcsolódjak egy esős nyári napon. Igen, tipikus film volt, amiben minden és mindenki tökéletes és tipikus, a hülyék nagyon hülyék, a gonoszok nagyon gonoszok és a demik nagyon gomezek :) 
Számomra most a hossz okozott egy kis problémát, picikét hirtelennek éreztem az egészet. Ha a bonyodalmat kicsit jobban kifejzik, élvezhetőbb lett volna az egész. A végét összecsapottnak tartom. De szerintem rendesen meg volt ez csinálva, csak a Disney jól megvágta hogy megvegyük DVD-n a kivágott jelenetekért. Haha, de velem nem tolnak ki, majd megnézem youtube-on :) Egyébként azt sem értem minek tolták ki ennyire a premiert, hivatalosan már Januárban le kellett volna hogy adják. Olyan kegyetlenek hogy eddig hagyták parlagon herverni :)
Kedvenc jelenetnek nem is tudom melyiket emeljem ki. Amikor Rosalinda lábára húzták a cipőt (cinderella feeling) vagy amikor Carter kikosorazta álmai pasiját :) Ah, nem is tudok dönteni. Az egész film azt hozta amit vártam, se nem többet, se nem kevesebbet. Köszönöm Disney!
Értékelés: 9/10
1134 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. úr isten Carternek hívják Sel-t? Te jó ég. XD én angolul néztem és egyszer sem értettem a nevét azt hittem vmi Carla vagy ilyesmi. Hát ez vicces… és fiús :S na mind1 én imádom a filmet, szerintem nagyon jó lett bár mikor ott büfögnek a hintán szerintem egy kicsit belerondít a képbe… értem én hogy mit akarnak vele kifejezni de gusztustalan. Egyetértek veled a kritikában teljesen és várjuk a további kritikákat=D

  2. Igen, télleg Carter a neve :) Szerintem jobban vártál volna ha az angol felirattal nézed meg. Mondjuk egy rakat poén így is kimaradt, amiket Rosie mondott :s
    Na igen, az a böfögés nem igazán volt szívet melengető hanghatás, de szerintem a jelenetbe kellett mint olyan érzelemábrázolás ami jelzi, Rosie már nem csak Rosalinda :)
    Ma épp az Another Cindrella Story-ról írtam, igaz kicsit negatív felhanggal :)

  3. lehet, hogy jobban jártam volna de a kíváncsiság győzedelmeskedett. Jó sokmindnet nem értettem de az lejött hogy jófilm és várom a szinkronos változatot. A rosie-s dolog meg igen így jött le de valami szívderítőbbel is ábrázolhatták volna, na mind1 ezellen nem tehetek semmit, max lehalkítom a jelenetnél. x)

  4. én angolul néztem meg vagy 3x,utána megnéztem magyar szinkronnal és aztkell mondanom hogy a magyar szinkron hihetetlenül gagyi (N)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here