Főoldal Multimédia Video Demi Lovato & Selena Gomez – One And The Same

Demi Lovato & Selena Gomez – One And The Same

8
Oszd meg!

Haragszom a Disney-re. Hogy miért? Mert hónapokkal eltolták a Princess Protection Program premierjét. Eredetileg Januárban lett volna, de mégis Június 26.án adják le. Hogy aztán 4 nappal később megjelenjen a DVD… Na mindegy. Lényeg hogy lesz. Magyar premierről nincs infóm, de biztos vagyok benne hogy a Jetix leadja majd. Most jöjjön a post lényege :)
Megjelent a film hivatalos dala, az "One And The Same", amiben a főhősök, Demi Lovato (Camp Rock) és Selena Gomez (Wizards of Waverly Place) énekelnek duetettet. Vagyis inkább Selena csak vokálozik. Szemétség volt Demitől hogy ennyire leénekelte legjobb barátnőjét. Félre ne értsetek, mindkettőt egyformán kedvelem, de egy duettnek nem az a lényege hogy leénekeld a másikat. Az elején egész szépen engedte érvényesülni Selenát is, de aztán a közepe tájékán belekezdett, kiengedte azt a hatalmas – csodálatos és gyönyörű – hangot, erre meg Selena szinte el is tűnt…
Egyébként nagyon tetszik a dal, olyan igazi kis party song, tökéletes nyári nóta :) A videoklipp pedig fiatalos, friss és energikus, pont olyan ami illik a dalhoz. A képkeretes megoldás pedig külön tetszett, igaz elég sok helyen ellőtték már, de szerintem minden helyzetben jól passzol :)
Értékelés: 8/10


1084 <- Az összes oldalletöltés 9 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

  1. Valamiért a Hannah Montanas bejegyzéshez nem tudok kommentelni,úgyhogy ideírom a véleményemet:
    Sajnos nincs Jetixem,de azért egy-két részt én is láttam már. Hiába utálom Miley-t,ez a sorozat akkor is jó. :)
    Legjobban a Jesse McCartney-s rész tetszett. :D

  2. Detty: Pont ma láttam azt a részt :) És hiába jó Demi hangja, egy duettben ne énekelje le a másikat ^^

    Andris: Örülök hogy nem csak nekem tetszik ^^

  3. szerintem Selenának is gyönyörű hangja van és nekem jobban tetszik mint Demié, bár tény, hogy Deminek “több” hangja van.

  4. Szerintem Selenanak van jobb hangja és jobban szeretem őt…A Varázslók a Waverly helyről is nagyon jó…IMÁDOM…Jah és mindemellett Hannah Montana is vagyis Miley is jó…Őt is szeretem…Na pusz!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here