Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika 17 Again – Megint 17 (2009)

17 Again – Megint 17 (2009)

9
Oszd meg!

17 Again - Megint 17Én úgy szeretek moziba járni ^^ Olyan jó akkora kivetítőkön végig élvezni a cselekményt, és szinte minden momentum élesebben átjön mint a tévé képernyő előtt. Megvan a maga varázsa a mozinak, és ez isteni dolog. Ha a Megint 17et otthon látom, mosolygok egy jót, de így imádtam az egészet. Pedig egy átlagos filmnek nézett ki, és valljuk be, nem is több annál. Előjöttek a klisék, és láss csodát, tudtak élni vele. Persze voltak itt is buta dolgok. Mert még egy átlagos, erkölcsi normákkal rendelkező 40éves sem mondja azt egy 17évesnek hogy ne szexeljen, vagy ha igen várja meg amíg elmúlik 18, és aztán vegye el kedvesét, majd örüljön hogy 9hónap múlva jön a gólya, mert az olyan jó. Ezek az idióta erkölcsi nevelési célzatú beszédek nagyon hülyén hatottak, de mégis a jelenetet feldobták, és vicces volt. De abszurd. Ezt mindenképp negatívumként emelném ki :) Egyébként – ahogy korábban is megírtam – jól használták a kliséket, és egy szuper dramedyt kaptunk végeredményként. :)
Már nagyon unom hogy mindenki meglepődik a Zac Efron-on. Annyi embertől
hallom, hogy de tehetséges. Könyörgöm, ez csak most derült ki?
Tekintsünk el a High School Musical trilógiától, és vessünk egy
pillantást Efron korábbi munkáira. 2004ben járunk, a sorozat címe:
Summerland. Zac egy fiatal srácot játszik, akit az apja terrorizál. És
ki adja elő élethűen a sírást Lori Loughlinnak? Hát persze hogy Efron.
Szóval, ezek után, ne lepődjön meg
senki azon hogy Efron tud
.


A film többi szereplője is nagyon bejött, kiemelném Hunter Parrish-t, aki Nancy ül a fűben fiaként már eddig se volt szívbajos, de ez a vadember karakter különösen bejött neki ^^ Zac "párját" alakító Leslie Mann pedig gyönyörű volt, a kora ellenére is. Szebben is mutatott vele mint Vanessával az MTV Movie Awards-on… :) Michelle Trantchberg nekem most semmi extra nem volt, igazán kinőhetne már a tini karakterből, vagy 10éve ezt csinálja :s Matthew Perry egyébként semmi extrát nem rakott le az asztalra, Chandler-ként ügyenzt a színészi arzenált vettete be. De nem is igazán volt alkalma arra hogy nagyot alkosson. Abban a 10 percben amíg képernyőn volt… A legvicesebb pillanatokat mégis Thomas Lennon-nak köszönhetjük… Amikor először meglátta az igazgatőnőt, és amikor 'tündéül' beszéltek. oltári :)
Mindent összefoglalva remek kikapcsolódást nyújto film ez, és dacára annak hogy van benne néhány böszmeség, ajánlom mindenkinek. Már csak Zac látványa miatt is ^^
Értékelés: 9/10

2243 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

 1. szia!:) nekem is tetszett a film, már csak Zac miatt is :) igazából eddig egy filmben se láttam őt, csak a HSM3 ajánlójában, amin sírva röhögtem, h milyen kínosan szar (megjegyzem: nem csak én, hanem az összes moziban ülő).
  nem értettem miért rajonganak érte, mert bennem az a kép élt róla h szánalmasan ugrabugrál és a sírás kerülgeti éneklés közben :)
  nade most… mostmár mindent értek :)) iszonyat helyes és annyira szexi :)

  h egy kicsit a filmről is beszéljek: persze, böszme (imádom ezt a szót :D ) volt az erkölcsi nevelős rész. de ne felejtsük el h a lányáról volt szó. és ilyen esetben már inkább érthető. egy átlagos apuka sztem annak a gondolatától is rosszul van h a 17 éves lánya már szexel. szal sztem nem volt gáz.

 2. Én tegnap nézztem meg a filmet és nekem nagyon tetszett! Igazi jó kis film, amiben mindenről volt szó, ami a tiniket érdekli. Zac alakítás nagyon nagy volt és szerintem mindenkinek érdemes megnézzni a filmet, mert nagyon jó! :)

 3. Eszméletlen film volt,ma láttam a moziba :D és zacet valószínűleg azért nem becsülik meg a hsmes szereplése miatt,mert nem igényelt nagy színészi teljesítményt,ebben a filmben viszont nagyot alakított,ha belegondoltok tényleg nehéz eljátszani egy 37éves embert hoszonéves fejjel…nekem abszolút 10/10 és nekem tetszett nagyon a star warsos gyűrűkurás emberke és az igazgató is :D

 4. Örülök hogy nektek is tetszett a film. Látjátok, tud Zac is ha normális szerepet kap :) De az egészben épp az volt a szép, hogy a többiek is nagyon ütős karakert kaptak ^^

 5. Ma megnéztem az utolsó előadást, holnap már nem lesz nálunk műsoron… sokkal többet vártam ettől a filmtől. Valahogy olyan semmilyen volt az egész, csak annyi hiányzott belőle, hogy legyenek benne vicces részek, de valahogy ez elmaradt. Egy-két megmosolyogtató jelenet akadt, de egyszer sem nevetett senki sem a moziban.
  Ami nekem magas volt az az, hogyha 20 évet ugrottunk vissza az időben, és legutóbb 17 éves korában jött a gyerek (bár szerintem amikor azt nézik, hogy sportösztöndíjt kapjon egyetemre már megvolt 18 is), akkor hogy is lehetett, hogy a lánya is 17 volt?

  Mindezek ellenére viszont nem tartom kidobott pénznek a jegyárat… Zac Efron miatt. Nemrég néztem a HSM3-at, és már ott is megfigyeltem, hogy mind külsőleg mind belsőleg hogy kikupálódott, és kezem megkedvelni. :) Pedig nagyon nem bírtam régebben… És ebben a filmben is nagyon jó volt, úgyhogy már miatta megérte!

 6. Amikor én néztem akkor se voltak nagy nevetések a moziban, de szerintem nem is arra hajtott a film ^^ És nem az időben ugrottunk 20évet, hanem Mike lett újra 17. A végén pedig az szimbolizálta a választási lehetőséget hogy újra megkapta az ösztöndíjat (legalábbis az elnyerési lehetőséget) és eldönthette a nejét vagy az álmait választja :)

 7. Imádom ezt a filmet! Nagyon-nagyon jó! Egyik kedvencem lett. A karakterek is baromira jók voltak és az egész sztori is. Érdemes megnézni többször is (sztem)!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here