Főoldal Hírek Miley Cyrus új filmet forgat!

Miley Cyrus új filmet forgat!

2
Oszd meg!

Kedves Miley Cyrus rajongók! Remek hírrel szolgálhatok számotokra! Miss Cyrus a nyáron leforgatja legújabb filmjét, ami a "The Last Song" azaz "Az utolsó dal" címet viseli. A Walt Disney filmjét Julie Anne Robinson rendezi, aki Bafta díjjal lett kitüntetve és többek között a Grace Klinika egy-egy részét is elkészíthette. Közreműködik még a készítők között Adam Shankman, aki a Hajlakk-al már belopta a szívünkbe.
Miley egy lázadó kamaszt fog játszani, aki kénytelen eltölteni egy nyarat apjával, akitől igencsak elhidegült. Címéből adódóan valószínűleg zenés filmre kell készülhetünk!

2 Hozzászólások

  1. Szuper hír! :D Én már csak azért szorítok, hogy ne csináljanak Mileyból karakterszínészt…Azaz a szerep remélem nem fog hasonlítani Hannahéra.

  2. Dóri: Na ez az ami nem most fog bekövetkezni. A Walt Disney filmje ez is. Nem fog tudni Miley olyat nyújtani, ami miatt nagyon el tudnál vonatkoztatni Hannah-ról. Mert egy tini lesz, akinek gondjai vannak az apjábal, aki persze valszeg nagyon fogja szeretni, és ő is apucit, de hát az élet más utakra terelte őket, de a nyár alatt összeszoknak, lesz egy pasija is persze Mileynak, meg zenélgetni s fog majd bőszen.

    Miley Cyrus színészi karrierjének a kibontakozása akkor fog elkövetkezni, ha kitör a Disney szorításából. Arra meg várhatunk még jó pár évet.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here