Főoldal Érdekességek Ajánló Eurovízió 2009 – Hungary

Eurovízió 2009 – Hungary

2
Oszd meg!
Lehet hogy tegnap nem sokan láttátok a show-t, így gondoltam berakok egy videót Ádok Zoli szerepléséről.
Legyünk őszinték. Ha nem magyar lenne, mit gondolnátok? Ha mitudomén, az angolokat képviselte volna. Nekem elsőre az futna át az agyamon hogy de dögös, másodszor hogy még középen is domborodik, harmadszor hogy de szép az a göndörhajú táncoslány, negyedszer hogy de jól táncolnak, ötödször felvetődne a kérdés, meleg ez a srác? Csak a végén gondolnék arra, milyen semmilyen ez a dal. Mert az. Egy szokásos 1hetes popnóta, amire legfeljebb akkor tombolsz a discoban ha már megjártad az italbárt, vagy roszabb esetben ha a helyi dílertől összeszedted az aznapi adagod (remélem azért ilyen nincs :)).
De nem gondolhatunk ilyeneket, hiszen magyarok vagyunk, és kritikákkal illethetjük, de el kell fogadnunk hogy Ádok Zoli mindent megtett. De tényleg. Rájött hogy a dala úgy szar ahogy van, és ha szeretne valami helyezést elérni magát kell eladnia. Megpróbálta, mindent bevetett, de hát, ez a dalok versenye. És ő abban nem volt erős :s Egyébként Karsai Zita őrületesen nyomta!

2 Hozzászólások

  1. nem voltam itthon de tudtam h itt megtalálom. a szám maga nem rossz de tipikus és sajnos rossz értelemben candy-pop stílus amiből a világ nagy része kinőtt, de már az is nagy szó h mi ide felértünk. ádokzolira direkt rakták rá a melegkisfiú szerepet? nem mintha bajom lenne magával a melegséggel de ő nevetségesen festett benne már csk azér tis mert ő meg próbálta a hetero sexisségét vagy ‘mijét’ használni. a lányoknak hatalmas taps végig őket figyeltem.

    összegezve sztem jó volt, itt tényleg a számon múlott minden.

    belehallgattam zolika honlapján az albumjába és ennél ezerszer jobb dalai vannak.

    még annyi h reméltem h elhagyják az eredeti koreográfiát

  2. Máté: Egyetértek azzal amit írtál, nekem is fura volt amit ráerőltettek Zolira. Bár, lehet hogy nem volt ez erőltetett, hanem ő akarta így… Kitudja. Mindenesetre nem csoda hogy nem jutottunk be a döntőbe…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here