Született Feleségek – Mi ez a szarság?

  10
  Oszd meg!
  Mi ez? Te jó Isten, mi a franc ez? Hogy lehet ennyire szar a Született Feleségek? Te jó ég, ez még mindig ugyanaz a show? Tudjátok,a formabontó széria ami hihetetlen jó történetszálakkal operál. Az arcok ugyanazok, megmaradtak a frappáns szövegek, csak az élvezeti faktor hiányzik. Tudjátok, az a plusz, ami a Született Feleségeket azzá tette ami … volt tavalyig. Most csak egy sorozat, ami próbál életben maradni, ami részről részre bizonytalanít el abban hogy érdemes-e arra hogy folytassam a Szuletett-Felesegek.Hu-t. Mert egy ilyen … egyszerűen nem érdemli meg.
  Durva voltam? Lehet. De régóta érlelődik bennem hogy kiírjam végre a gondolataim. Az idei évadrejttély egy nagy kalap … Láttátok a legújabb rész promo videóját? Az akar lenni a nagy dobás, hogy az őrült Dave belihegi hogy ki akarja nyírni M.J.-t. Most komolyan, én a gatyámba vizeltem. Annyira félek, rettegek hogy megteszi… Ha a 6. évad is ilyen gyenge lesz, én abbahagyom. Vészhelyzet szindrómát érzek a levegőben.
  Számomra a sorozat mindig is az évadrejtélyekről volt erős, ez volt az a plusz, ami kiemelte a többi közül. Titkok nélkül az egész egy helyes sorozat, amiben van pár jó beszólás. Ennyi és nem több, így pedig nagyon nem tetszik. Igen, magasak az elvárásaim a sorozattal kapcsolatban, mert magasra tette a mércét. Ha hirtelen a weboldalaim designját nem photoshoppal csinálnám hanem painttel mint 5éve, akkor ti is lesnétek. Miért? Mert magasra tettem a mércét, akárcsak Marc. És ő bizony nem ugrotta azt át. Rohadtul nem.
  Nagyon kíváncsi leszek mit alakít az idei fináléban a széria, és egyáltalán érdemes-e arra hogy várjam miatta a Szeptemberbert. Eddig sose gondolkodtam ezen ha a sorozatról volt szó. Nagyot fordul a világ nem? Elég egy szar évad ahhoz hogy elveszítsem a bizalmam. Talán végleg.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here