Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Született Feleségek – Mi ez a szarság?

Született Feleségek – Mi ez a szarság?

10
Oszd meg!
Mi ez? Te jó Isten, mi a franc ez? Hogy lehet ennyire szar a Született Feleségek? Te jó ég, ez még mindig ugyanaz a show? Tudjátok,a formabontó széria ami hihetetlen jó történetszálakkal operál. Az arcok ugyanazok, megmaradtak a frappáns szövegek, csak az élvezeti faktor hiányzik. Tudjátok, az a plusz, ami a Született Feleségeket azzá tette ami … volt tavalyig. Most csak egy sorozat, ami próbál életben maradni, ami részről részre bizonytalanít el abban hogy érdemes-e arra hogy folytassam a Szuletett-Felesegek.Hu-t. Mert egy ilyen … egyszerűen nem érdemli meg.
Durva voltam? Lehet. De régóta érlelődik bennem hogy kiírjam végre a gondolataim. Az idei évadrejttély egy nagy kalap … Láttátok a legújabb rész promo videóját? Az akar lenni a nagy dobás, hogy az őrült Dave belihegi hogy ki akarja nyírni M.J.-t. Most komolyan, én a gatyámba vizeltem. Annyira félek, rettegek hogy megteszi… Ha a 6. évad is ilyen gyenge lesz, én abbahagyom. Vészhelyzet szindrómát érzek a levegőben.
Számomra a sorozat mindig is az évadrejtélyekről volt erős, ez volt az a plusz, ami kiemelte a többi közül. Titkok nélkül az egész egy helyes sorozat, amiben van pár jó beszólás. Ennyi és nem több, így pedig nagyon nem tetszik. Igen, magasak az elvárásaim a sorozattal kapcsolatban, mert magasra tette a mércét. Ha hirtelen a weboldalaim designját nem photoshoppal csinálnám hanem painttel mint 5éve, akkor ti is lesnétek. Miért? Mert magasra tettem a mércét, akárcsak Marc. És ő bizony nem ugrotta azt át. Rohadtul nem.
Nagyon kíváncsi leszek mit alakít az idei fináléban a széria, és egyáltalán érdemes-e arra hogy várjam miatta a Szeptemberbert. Eddig sose gondolkodtam ezen ha a sorozatról volt szó. Nagyot fordul a világ nem? Elég egy szar évad ahhoz hogy elveszítsem a bizalmam. Talán végleg.

10 Hozzászólások

 1. Szerintem nem szar a sorozat…nem olyan, mint régen az tény, és a rejtély sem nagy szám,de nem is ismételheti önmagát…én a magam részéről még mindig ugyanúgy élvezem a sorozatot és várom az évadzáró dupla részt:)

 2. megint nem értek egyet veled. igaz, hogy a dh sokat gyengélkedett évközben, de én pont most érzem hogy megint kezdi összeszedni magát. nem értem igazából hogy mi alapján ítélsz, sem itt, sem pedig a 90210-nél. nem értem, hogy az miért lenne több, vagy jobb mint ez.

 3. Én sem értek egyet veled,nem szeretném ismételni az előzőeket,csak én is kíváncsi lennék a válaszodra.

 4. Én viszont egyetértek veled, és az adatok is ezt mutatják: a díjadók már nem foglalkoznak a sorozattal, a nézettség csökken, de a sorozat már nem is lesz a régi. Ez van, én is már csak nagyjából követem a sorozatot, de azért az oldalt be ne zárd!

 5. Teljes mértékben igazad van. Nem értem mi történt, az évad elején még úgy gondoltam, hogy azért még itt lesz valami (és nem csak az a hülye autóbaleset), de hát semmi extra. Ráadásul már Dave is rohadt idegesítő ezzel a nyomulós stílusával, mindenkit túrázni akar vinni… Remélem, hogy ezek után észbe kapnak majd az írók és megpróbálnak javítani a sorozat színvonalán.
  Egyébként tavaly hasonló cipőben járt a Grace Klinika, a 4. évad gyengélkedései után viszont egy hihetetlen 5. évadot kaptunk.

 6. amúgy igaz, hogy elég korán kiderült a rejtély, de azért meg volt mixelve dolgokkal.
  SPOILER
  ott volt pl edie halála, aztán a fordulópont, hogy mégsem mike vezetett, és akkor a többiek élete is éléggé alakulgat.
  /SPOILER
  nyilván nem első évad színvonal, de azért könyörgöm ne temessük már még a sorozatot.

 7. Sztem annyi hogy annyira olcsó szar és gagyi részek vannak . mintha sporolnának mindennel…semmi pluszt nem ad…
  nem tudom minek ez a nagy gazdasági válsági sporolás mármint egy ilyen sorozatnak
  állitolag edietől is azért szabadultak meg
  de egyébként nem tudom Tibi miért most robbantál ekkorát eddig sokkal szarabb volt mint most az elmúlt 4-5 rész…Jó mondjuk ez az utolsó előtti rész tényleg nem volt nagy szám de az utolsó előtti részek mindig ilyenek…

 8. Valóban nagy plusz a sorozatnak az évadrejtély,de nem ez teszi kiemelkedővé.Bár ugye ízlések és pofonok,nekem a sorozat ugyanúgy tetszik,mert az egyedi humora és bája adja azt,amiért tényleg érdemes nézni,ezt lehet,hogy csak én gondolom így,a humora megmaradt és a nézettség sem csökkent ám akkorát,ahogy ez elő van adva…

 9. A sorozat humora továbbra is töretlen, de nekem tényleg az évadrejtély adja azt a pluszt ami kiemeli a sorozatot a többi közül. Most hogy ez nincs, nekem így nagyon gyenge.

  Már tényleg régóta ki akartam írni a dolgot, de esélyt adtam a sorozatnak, néztem és néztem és annyira akartam hogy jó legyen. De aztán jött Dave, a szokásos “mostmegöllek” pillantások, meg elviszlek túrázni, megölöm a kölköd mert az enyém is meghalt, úristen és most MI nézők mennyire féljünk.

  És ha azt nézitek, a többi szereplő szála is kezd kifulladni. Lynette és Tom ugyanott van mint 5éve, 1er az egyik dolgozik és sír a másik, aztán fordítva. Susan szokás szerint kergeti azt ami nincs, a normális élet lehetőségét és akkor jön a csattanó, férjhez meg kitudjja hanyadszor, de most “barátságból”, na persze.
  Az egyedüli ami tetszik az Kathrine pálfordulása és Bree. Najó, az ő karakterét sose szúrják el, ezt mindenképp pirospontként kell feljegyezni a sorozat mostanában fekete pontokkal teli ellenörzőfüzetébe.

  Igen, valahol még mindig ugyanaz mint régen, de kezdi elveszteni a varázsát. És ha tényleg még 4 évig fog menni, szerintem nagyon szar lesz a vége. Nagyon de nagyon… :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here