Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika 90210 – 1.21.

90210 – 1.21.

9
Oszd meg!
Elsőosztályú. Szavak sincsenek rá mennyit fejlődött a sorozat részről-részre. Hihetetlen mennyire összekapták magukat az írók, mennyire megragadták a sztoriban rejlő lehetőségeket. Mindig más szereplőre fókuszálnak, az új arcokat pedig úgy vonják be a sztoriba hogy a régiek személyiségfejlődését segítse. Mármint, mindig megismerjük az emberek új oldalát, és néha olyan dolgokra világítanak rá, ami természetes lenne, de nem is gondolunk rá. Például ha egy szexvideó a netre kerül, csak a csajt sajnáljuk, a pasira nem is gondolunk. Nekem eszembe nem jutott volna hogy Dixonnak is kellemetlen lehet az ügy, erre tessék, bumm mint derültégből…
De nem csak ez ilyen, az egész sztori isteni! Adrianna és Navid jelenete, amikor elmondta a lány az igazat, annyira magávalragadó és romantikus pillanatokat eredményezett. Leginkább Navid játéka tetszett, Michael Steger hihetetlenül tehetséges, a feltörekvő színésznemzedék pedig büszke lehet rá. Nagy kedvencem, Matt Lanter is brillírozik Liam szerepében, és tetszik ahogy tényleg az új Dylanné avanzsál a szemünk előtt.
Az egész sorozat egy mennyei álom, az idei évad legjobb sorozatával állunk szemben! Most hogy a Született Feleségek haldoklik, a többi pedig megmaradt a szokásos szinten, ezt bátran kijelenthetem :)Értékelés: 10/10

9 Hozzászólások

 1. szerintem nem vagy objektív. 90210 pont a mostani részekben sablonos, elcsépelt, és főként unalmas. amit pedig lanter nyújt, abban nincsen semmi különleges.

 2. Csatlakozom. Ráadásul a készítőknek semmi realitás érzékük nincs a tizenévesekhez. Ez a Navid Adriana szálon megmutatkozott. Oké, te lehet, hogy aranyosnak találod őket,mert valóban azok, de könyörgöm 16 évesen eljegyzés, meg esküvő, meg életük végéig tartó szerelem…Könyörgöm, ilyen döntéseket egy tizenéves mikor hoz?
  Szerintem egy kicsit a matt lanter fanatizmusod elvakított, és nem veszed észre, hogy amúgy a sorozat több sebből is vérzik, mondjuk ez durva kifejezés, inkánbb úgy mondom, hogy nem a legkiemelkedőbb.

 3. Azért a haldoklik elég erős szó a Született feleségekre….
  Lehet hogy nem ANNYIRA jó mint régen , de a haldoklástól nagyon távol van.
  Hátha az évadzáróra tartogatnak minden jót

 4. Én az elején imádtam…most már annyira nem érdekel,hogy trailereket sem nézem meg.Inkább Gossip Girl.

 5. Az egyetlen, aki tartja a lelket a sorozatban az Adrianna. Na meg Silver, habár ez az új sulis dolog miért kellett!? A sorozat már az első részektől arról szól, hogy van egy srác, aki éppen Naomival jár, és azt Annie el akarja szedni. Más történetet nem lehetne nekik kitalálni?
  Remélem a második évadban lesz benne vmi plusz, valami olyasmi, ami miatt érdemes 40 percet rászánni.

 6. pont ez a durva, hogy a multkor elgondolkodtam rajta, hogy na vajon miért több ez mint egy átlagos tinisorozat, és abszolút semmi nem jutott eszembe. és még mindig tartom azt, hogy ez a 10/10-től annyira messze van, mint mondjuk én kínától.

 7. Tök jó hogy ennyire különbözik a véleményünk :) Mármint, mindenkitől ^^

  Szerintem egy sorozat ne mutassa be a való életet, mert azt úgyse tudja prezentálni. Nekem különösen tetszik ha prezentálják a végleteket, mint Navid és Adrianna esetében. Szóval, hogy magyarázzam el… Jólenne abban hinni hogy 16évesen vannak ekkora szerelmek, vagy akár 25éveen is :) De “itt vannak” és akármennyire is hihetetlen, de romantikus és valahogy jó nézni, még akkor is ha kétszer felsziszegsz közben, hogy ez így nem reális, de mégis…

  Nemtudom mennyire láttátok a Beverly Hills 90210-et, de ott ugyanez volt, mármint Kelly és Brenda folyton egy pasiért “ölték” egymást. A 90210 mintha ezt a vonalat vinné tovább. Ami nekem tetszik. És nem azért mondom mert Matt Lanter a numerouno pasi nálam, hanem mert tényleg tetszik a játéka. És szerintem abszolút nem passzol Naomihoz. Mármint, Barbie és Ken, látványnak jó, de semmi közös nincs bennük.

  A Gossip Girl-t egy ideje nemláttam, de az nekem picit sok is, leginkább Nate figurája. Én nagyon nem csalódtam a 90210-ben, nálam ez az egyetlen 10/10 sorozat jelenleg, és ahogy elnéztem az 1.22.ig simán tartja is.

  Ízlések és pofonok, ezért szép ez a világ. Most gondoljatok bele, ha mindenki ugyanazt szeretné vagy utálná, mi értelme lenne akár beszélgetést kezdeményezni? LEhetne arról vitázni hogy ki szereti jobban Jessica Lowndest. Nem lenne értelme :) Amúgy abban a játékban sztem én nyernék… ^^

 8. a sorozat nem a legjobb, de rá lehet szánni azt a kevés időt, igaz hogy még a 11. résznél tartok, de van pár dolgok itt:
  1. nemá hogy ezek a szereplől /akiknek az átlagéletkoruk 21-22 év a valóságban/ 16 éves tiniket játszanak? meg ott van ryan eggold aki meg közel annyi idős mint ők és tanárt játszik? persze rendicsek hogy fiatal de mégis…
  2. annie karaktere annyira gáz… 11. részből 1 részben sem nyerte el a tetszésemet… max az 1. részben mutatott vmit, de az írtó kevés volt…. rgyszerűen kiszámítható, mint ahogy az is hogy összejön ethannal, és ebből balhé lesz… Shenae Grimes lehet hogy tehetséges, de annie karaktere eléggé nem hozza ki ezt… egyik részben ő a lány kansasból utána meg egy beverly hills-i picsa…
  3. nemcsoda hogy dustin milligant kiírták, mert csak azért van ott hogy a csajokat szédítse, meg ezzel legyen vagy azzal, nem tom hogy a továbbiakban lesz-e vmi története, de eddig siralmas…
  4. silver és dixon karaktere is kezd unalmas lenni… pedig az elején dixon tök szimpi karakter volt
  5. naomi az elején siralmas és unalmas történetébe ha belegondolunk, igen valóságos, hiszen ki ne törne össze ha a szülei válnak meg az apu megcsalja az anyut megs atöbbi… sajnos ez a karakter se több egy gg-s blair-nél
  6. a sorozatot adrianna tartja életben… izgalmas dolgok vele történt, bár szerintem kevés időt szántak rá (mikor kiütötte magát stb..)

  sajnálom hogy leírtam a sorozat gyengeségeit, lehet hogy nem így van és változni fog…
  továbbfolytatom a sorozatot, mert ezek ellenére nemrossz, lehet nézni, és várom hogy 2. évad milyen újdonságokat rejt…

 9. először is: én nyerném a “ki szereti jobban Jessica Lowndest” versenyt :)
  a másik meg h én is imádom a 90210-et. igen, az eleje tényleg gyengus volt, de részről részre jöttek bele az írók.
  ami navidékat illeti.. hát nem tudom. aki szerint ez nem reális, azt őszintén sajnálom. h miért is? mert akkor nem élte át 15-16-17 évesen az öröknek vélt szerelmet :) persze, a terhesség az tényleg extra, de az h örökre együtt akarnak maradni az nem. és nyilván a házasság onnan jött, h navid könnyebben a nevére vehesse a babát, a másik meg h megmutassák a kételkedőknek, hogy ők képesek bármire.
  persze jobb így, hogy nem történt meg, de én bízok bennük. annyira édesek:) és hiszem h van örökké tartó szerelem, akár 16 éves kortól :))

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here