Főoldal Hírek Tierra de Pasiones az RTL Klub-bon!

Tierra de Pasiones az RTL Klub-bon!

12
Oszd meg!
Gabriela Spanic és Saul Lisazo a Tierra de Pasiones (Második Esély) című telenovella főszereplőiAz RTL Klub meglepő döntésre szánta el magát. Újra teret enged a dél-amerikai telenovelláknak, legalább bepróbálkozik azzal, amivel 2006ban megbukott: nézettségget szerezni egy sokak által olcsó szappan-nak nevezett műfajjal. Legutóbb a Te vagy az életem volt látható a csatornán, aminek 2007 szeptemberében vége lett. Azóta mindenki azt hitte, lehetetlen hogy újra telenovella legyen a csatornán. Azonban, azóta sok víz lefolyt a dunán. Télen a Zorro c. telenovella a tv2n 800-900.000es nézettségével porba alázta az RTL-el látható Szívek Szállodája ismétlését, a Cool-on pedig magas nézettséggel fut a Csajok szilikon, ez lesz a paradicsom c. széria, emellett a Story TV-n is remekül muzsikál a romantikus délután, benne olyan klaszikusokkal mint a Marimar és a Titkok és szerelmek. Azonban, a tv2n a Zorro-t válto Az áruló nem hoz jó nézettséget, ennek dacára az RTL megpróbálja.
A választásuk Gabriela Spanic utolsó leforgatott telenovellájára esett. Spanic nem ismeretlen a hazai telenovella rajongóknak, a főszereplésével több novellát is láhattunk, ezek közül a legnagyobb sikert a Paula és Paulina érte el, de A Betolakodó is remek számokat hozott, a 13.része milliós nézettséggel futott, így került 17.30.ra, ahol Mónikát szorongatta meg. Az RTL bizonyára ezt várja a Második esély címre keresztelt telenovellától, aminek az eredeti címe Tierra de pasiones, azaz a Szenvedélyek Földje. Nos, kitudja, ha Gabriela Spanic újra meghódítja a nézőket, az talán utat nyithat más telenovellák előtt is, a nézettség majd mindent eldönt. A második esély premierje 2009. Május 11.én lesz, 15.15.kor.
Ismerd meg a történetet itt, valamint képeket is találsz.

12 Hozzászólások

 1. Az utolsó általam nézett telenovella A betolakodó volt, ami a tv2-n ment. De Gabriela Spanic miatt ezt is be fogom próbálni, hiszen sikerül mindig maradandót alakítania. (P&P, A betolakodó…)

 2. Feddo: Ezzel a sorozattal épp az a baj, hogy az eleje unalmas, vontatott. Az első részekben leginkább a réten “haciendán” vagymiaz ^^ vannak, és kevésbé pörögnek az események. Akkortól válik izgalmasabbá hogy kulcsszerepet kapnak a fiatalok, bejönnek különböző szálak és Gabriela Spanic elvonul a tengerpartra bikiniben feszíteni. :)
  Szerintem én bepróbálom az első részeket, aztán várok a közepéig és úgy nézem végig. Bár, itt ami engem leginkább motivál az Catrhine Siachoque. Nemtudom ismered-e a nőt, de valami isteni. Most épp pozitív, “lefekszem a lányom pasijával” karaktert alakt a ‘CSajok szilikon, ez lesz a paradicsom’-ban :)

 3. Igen, ismerem. Láttam a sorozat néhány promoját youtubeon, azokba szerepelt. Ha jól vettem ki a videókból és a (nullával egyenlő spanyol tudásommal:P)szövegből, akkor itt negatív karaktert játszik, aminek nagyon örülök!

  /Mellékesen megjegyezném, hogy tökre hasonlít a nővéremre, már mondtam tesómnak, de szerinte nem is… :)/

 4. Hello Feddo :) Cathrine itt negatív lesz, a női főgonosz. De Gaby Spanic se aza megszokott angyal, akinek megszokhattuk. Dacára annak hogy sírdogálni is fog, alapvetően egy erős jellemű nő, aki megvédi azt ami az övé, és méltó ellenfele lesz Cathrine-nek :)

 5. Helló,
  nekem így az első pár rész után tetszik.
  Nem egy P&P…de szerintem van “esélye”.
  És főleg azért, drukkolok hogy jó legyen, hogy jöjjenek az újabb latin sorozatok ;)

 6. tudom én is ímádom Catherine siachoque amit adnak a tvbe és ő benne van azt én nézam:)veled vagyok

 7. Sziasztok!
  Nagyon szeretem Gabriela Spanic-ot, már rég néztem utoljára szappanoperát, de miatta ezt is nézem az első résztől fogva.
  Valaki nem tudja, hogy milyen nézettséget hoz a film??

 8. Kár, de azért köszi :o) Jók a honlapok. Tegnap találtam ide, igaz csak néhány percig nézegettem, de jó.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here