Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Halottnak a csók – 2.01.

Halottnak a csók – 2.01.

2
Oszd meg!
Végre, visszatért a képernyőre a Halottnak a csók. És ismét olyan csodálatos látványt nyújtott mint amit az első évadban megszokhattunk. Azonban, nekem ez a rész nem igazán tetszett. Mármint, az első évad úgy ért véget, hogy Chuck haragszik Nedre, amiért az véletlenül megölte az apját még gyerekkorában. Most meg, újra a szent a béke. Ezt én nagyon nem értem. Ilyen gyorsan lenyelte volna a dolgot? Még utalást sem találtam erre a dologra, vagy csak én voltam figyelmetlen?

Ami még nagyon zavart, hogy lecserélték Kristin Chenoweth magyarhangját. Szeretem Hámori Esztert, de Olive-ot Madarász Évával szokta, és szerettem meg. Ráadásul így a karakter is megváltozott, olyan nyafogó cicababa szerű lett az egész, legalább a hang alapján.
A hibáitól eltekintve, bízom benne hogy élvezetes második évad elé nézünk, és már csak abban reménykedem, hogy történt valami lezárás féleség a kasza ellenére, és nem sok cliffhangerthagynak nekünk a fináléra.
Értékelés: 5/10

2 Hozzászólások

  1. Valószínűleg azért tűnik érthetetlennek, mert az az első évad utolsó része óta hónapok teltek el a történetben, és valószínűleg akkor békültek ki vagy hasonló.

  2. Szia Lily!

    Persze, tudom hogy a vetítések között kimaradtak hónapok, de nekem ez így akkor is fura volt. Mármint, az érthető hogy új nézők felé is akartak nyitni, ezért nem jöttek bonyolult kezdéssel, de így még a régiekkel toltak ki szerintem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here